Petrecere de majorat din Caraș-Severin, întreruptă de poliţişti. Zeci de persoane, amendate

Ultima actualizare: 24-10-2020 14:42
Europa înăsprește restricțiile. Petrecere în Liverpool, cu câteva ore înainte de impunerea noilor măsuri
StirilePROTV

O petrecere de majorat care avea loc în curtea unei persoane din localitatea Bolvaşniţa, judeţul Caraş-Severin, a fost oprită în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă de poliţiştii din Caransebeş.

 

Organizatorul şi participanţii la acest eveniment au fost sancţionaţi cu amenzi în sumă totală de 18.000 de lei.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, poliţiştii din Caransebeş s-au autosesizat cu privire la acest eveniment, acesta fiind întrerupt, cei 28 de participanţi fiind evacuaţi şi sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea normelor în vigoare.

"De asemenea, organizatorii evenimentului au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 5.000 de lei, conform Legii nr.55 din 2020. În total au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 18.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor dispuse de autorităţi pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19", se arată într-un comunicat al IPJ Caraş-Severin.

 

Evenimentele private, interzise 

 

Poliţiştii reamintesc că în conformitate cu Hotărârea Guvernului nr. 856 din 2020, în această perioadă nu este permisă organizarea evenimentelor private.

Conform datelor Grupului de Comunicare Strategică, în judeţul Caraş-Severin coeficientul infectărilor cu COVID-19, cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori era calculat sâmbătă la o valoare de 1,71.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO