Declarațiile tânărului bătut de 16 taximetriști în Galați. Cinci agresori au fost identificați

batut galati

Experiență traumatizantă pentru un tânăr din Galați, care și-a serbat ziua la un local de la marginea orașului.

La final a vrut să plece acasă cu un TAXI chemat la comandă, însă a avut proasta inspirație să se certe cu șoferul, înfuriat pentru că i-ar fi trântit ușa de la portbagaj. Respectivul nu s-a limitat la vorbe grele, ci și-a chemat colegii în ajutor. 16 taximetriști l-au călcat în picioare pe sărbătorit și l-au lovit cu bâte.

Asupra băiatului de 19 ani se năpusteşte inițial doar un taximetrist, dar după câteva secunde alţi trei se reped la el. Unul aruncă spre victimă cu o piatră iar un altul are în mână ceea ce pare a fi o bâtă de baseball. Sub o ploaie de lovituri, tânărul se prăbuşeşte pe caldarâm.

Urmează secvenţe extrem de dure. La faţa locului ajung în total 16 taximetrişti care îl atacă pe băiatul lipsit de apărare.

La un moment dat, victima reuşeşte să se refugieze în spatele unor maşini, dar nimereşte în mijlocul altor şoferi puşi pe scandal. După două minute de bătaie scapă cu fuga.

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Tânărul bătut: I-am trântit portbagajul și el s-a dat jos

 

Joi a povestit de la ce a pornit scandalul. În seara atacului îşi serbase ziua, iar la plecare a chemat un taximetru.

Robert Zaharia, victima: “Am avut şi o boxă, am încărcat-o în portbagaj, s-a dat jos că nu i se închidea portbagajul, i-am zis “bine, o bag în maşină”, nu i-a convenit şi i-am zis “bine, lasă-mă-n pace şi pleacă”, chem altă maşină. I-am trântit portbagajul şi el s-a dat jos, “băi, îmi strici maşina.”

În timp ce era lovit, tânărul şi-a scăpat telefonul mobil. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede când unul dintre agresori ia celularul şi îl pune în buzunarul pantalonilor.

Secvenţele sunt analizate de poliţişti.

Comisar-șef Gabriela Costin, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi: ”A fost deschis dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi distrugere lovire şi alte violențe.”

Poliţiştii l-au găsit pe taximetristul de la care a pornit conflictul - dar până acum nu l-au sancţionat în niciun fel.

La rândul lui, tânărul de 19 ani a refuzat să rămână în spital, deşi legiştii i-au recomandat 18 zile de îngrijiri medicale. Lista leziunilor pe care le-a suferit are aproape două pagini.

Robert Zaharia, victima: “Maxilarul fracturat, un fel de hemoragie internă la ochi, sus. Şi la picioare am vânătăi, pe abdomen am avut, spatele, tot la fel, mă doare tare.”

Reprezentanţii firmei de taxi la care lucrează agresorii au refuzat să comenteze incidentul.

Iar colegii taximetriştilor implicaţi încearcă să îi apere.

“Probabil o fi greşit persoana respectivă şi a dat cod zero, zero.
Voi vă anunţaţi în momentul în care este vreun incident, când e vreun coleg de-al vostru în pericol?
Da, când sunt în pericol se dă codul zero-zero şi ne adunăm şi aplanăm conflictul.”

Poliţiştii îi caută pe toţi cei care au participat la acest episod violent.

Cinci taximetriști identificați

 

Poliţiştii au identificat cinci bărbaţi care ar fi participat la agresiunea asupra tânărului de 19 ani. Patru dintre taximetrişti sunt acuzaţi că l-au bătut, iar unul că i-a sustras telefonul, transmite news.ro.

Potrivit IPJ Galaţi, în urma cercetărilor, au fost identificaţi cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 38 de ani, patru fiind acuzaţi că l-au bătut pe tânăr, iar al cincilea că i-ar fi sustras telefonul mobil.

Cercetările sunt continuate cu suspecţii în stare de libertate.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Tânăr bătut de taximetriști în Galați după ce și-a sărbătorit ziua de naștere. VIDEO
Tânăr bătut de taximetriști în Galați după ce și-a sărbătorit ziua de naștere. VIDEO

Un tânăr de 19 ani din Galaţi a devenit, chiar de ziua lui, victima unei găşti de taximetrişti extrem de violenţi. Băiatul a avut o neînţelegere cu un şofer care, nervos, şi-a chemat colegii în ajutor.

Recomandări
Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roșu. Nu sunt victime | VIDEO
Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roșu. Nu sunt victime | VIDEO

O explozie a avut loc, vineri dimineață, la Rafinăria Petromidia. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție.  

Primele imagini din locul în care a căzut o dronă militară în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor
Primele imagini din locul în care a căzut o dronă militară în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor

Este alertă în Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit joi seară pe un câmp, la aproximativ 15 kilometri de oraș, în Insula Mare a Brăilei.

România, în Schengen aerian și maritim, din 31 martie. Se schimbă regulile pe toate aeroporturile. Cine nu poate părăsi țara
România, în Schengen aerian și maritim, din 31 martie. Se schimbă regulile pe toate aeroporturile. Cine nu poate părăsi țara

A început numărătoarea inversă până la intrarea României în spațiul Schengen aerian și maritim. În noaptea de sâmbătă spre duminică se vor schimba regulile, iar autoritățile fac ultimele pregătiri.