Decanul Facultatii de Economie din Cluj s-a aruncat de la etaj

Ultima actualizare: 19-02-2013 06:47

Decanul Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor de la Universitatea "Babes-Bolyai" din Cluj, Dumitru Matis, s-a aruncat, sambata, de la etajul imobilului in care locuia, in prezent fiind internat in spital in stare grava.

Decanul Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor de la Universitatea "Babes-Bolyai" din Cluj, Dumitru Matis, s-a aruncat, sambata, de la etajul imobilului in care locuia, in prezent fiind internat in spital in stare grava, iar politistii iau in calcul varianta unei sinucideri.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Cluj, Anca Bolba, a declarat, corespondentului Mediafax, ca acest caz este tratat de politisti drept "tentativa de suicid", fiind declansata o ancheta pentru stabilirea imprejurarilor in care a avut loc incidentul.

"Politistii investigheaza o tentativa de suicid in cazul lui Dumitru M., in varsta de 61 de ani, care s-ar fi aruncat, sambata, de la etajul imobilului in care locuia. A fost transportat de un echipaj SMURD la Unitatea de Primiri Urgente (UPU). Politistii au declansat o ancheta pentru stabilirea imprejurarilor in care a avut loc incidentul", a spus Bolba

Reprezentantii ISU Cluj care au intervenit, sambata, au declarat, la randul lor, ca Matis s-a aruncat de la o inaltime de circa sapte metri.

Surse medicale au declarat ca Dumitru Matis are multiple traumatisme, fractura de bazin si de coaste.

"Ramane internat sub observatie medicala", au spus sursele citate.

Matis a fost ales decan in 2012, el ocupand functia din 2003.

Decanul Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor de la Universitatea "Babes-Bolyai" din Cluj, Dumitru Matis, care s-a aruncat, sambata, de la etajul imobilului in care locuia, ar mai fi avut alte doua tentative de sinucidere, sustin surse din cadrul UBB.

Surse din cadrul UBB au declarat, sambata, corespondentului MEDIAFAX, ca Dumitru Matis ar mai fi avut in trecut alte doua tentative de suicid.

Oficial, conducerea Universiatii "Babes-Bolyai" nu se pronunta asupra tentativei de suicid a decanului FSEGA, Dumitru Matis, pana ce nu primeste concluzia oficiala a anchetei derulate de Politie.

Purtatorul de cuvant al UBB, Laura Irimies, a declarat, corespondentului MEDIAFAX ca indiferent daca a fost tentativa de suicid sau accident, incidentul este "regretabil”.

"Avand in vedere ca este in derulare o ancheta a Politiei, conducerea UBB nu se poate pronunta in acest caz legat de decanul FSEGA, Dumitru Matis. Indiferent despre ce ar fi fost vorba, tentativa de suicid sau accident, este un fapt regretabil. Nu ne putem pronunta in legatura cu acest caz pana nu primim concluziile oficiale ale anchetei Politiei", a spus Irimies.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO