Dăncilă, după ce mai mulți tineri i-au strigat ”Analfabeta”, la Urlați: "Să vină cu o soluţie"

Dată publicare: 15-05-2019 15:07
Dată actualizare: 15-05-2019 15:21


Dăncilă, primită cu injurii la Urlați

Delegaţia premierului Viorica Dăncilă, din care fac parte mai mulţi miniştri, a fost întâmpinată, miercuri, la sosirea la staţia de epurare a apei de la Urlaţi, Prahova, de mai mulţi protestatari.

Manifestanţii au avut un banner cu mesajul ”#România fără hoţi/ #hai la referendum” şi au strigat ”Analfabeta” şi ”Bani pentru educaţie” la trecerea premierului Viorica Dăncilă prin dreptul lor.

 

Dăncilă: "Să vină cu o soluţie"

 

Întrebată dacă are un mesaj pentru tineri, Dăncilă a declarat: ”Într-o democraţie, fiecare trebuie să îşi spună punctul de vedere şi dacă nu devine agresiv, dacă nu jignesc, aşa este în democraţie, fiecare se poate exprima. M-aş fi bucurat foarte mult dacă am putea avea un dialog, să ne spună care este nemulţumirea lor, să vină cu o soluţie, să vină cu o propunere. Avem toată deschiderea de a discuta cu toată lumea”.

Când i s-a atras atenţia că protestatarii ar fi vrut să discute, dar maşina în care se afla nu a oprit în dreptul acestora, Dăncilă a spus: ”Nu pot opri oriunde, pentru că aţi văzut că de multe ori au fost manifestări violente, au fost chiar agresivi. Nu pot opri oriunde, dar, dacă veneau şi spuneau că vor să avem un dialog, aveam toată deschiderea la acest dialog”, informează News.ro.

Viorica Dăncilă şi mai mulţi miniştri fac, miercuri, o vizită la mai multe obiective din judeţul Prahova, având întâlniri cu mai mulţi reprezentanţi ai autorităţilor locale.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO