Cum și-a bătut joc un curier din SUA de un colet pe care trebuia să-l livreze de sărbători

Ultima actualizare: 17-12-2019 10:58

Spiritul sărbătorilor de iarnă pare că i-a întins nervii la maximum unui curier din Statele Unite.

Sătul probabil de numeroasele comenzi pe care trebuie să le livreze, în momentul în care a ajuns la una dintre adrese, bărbatul a aruncat coletul ca pe o minge, fără să ţină cont de faptul că în interior s-ar putea afla un obiect fragil.

Gestul său a fost surprins de camere de supraveghere.

Proprietarea unei case, care adoră sărbătorile de iarnă, a comandat recent, de pe internet, mai multe ornamente. Iar camerele de supraveghere l-au surprins pe angajatul unei firmei de curierat care a livrat unul dintre pachete. În imagini se vede cum individul nu s-a mai obosit să ajungă în fața ușii, ci a aruncat coletul de la distanțăă.

Cheryl, proprietarea coletului: „Avea pachetul meu în mână, moment în care l-a aruncat ca şi cum ar fi fost o minge de baseball, iar când a căzut s-a auzit un mare zgomot".

Din fericire, conținutul coletului a rămas intact, iar femeia este fericită că gestul făcut de bărbat nu i-a afectat sărbătorile.

Cheryl: „M-am uitat la scenele video şi nu mi-a venit să cred cum a putut să arunce acel pachet. A mai spus şi alte cuvinte pe care nu pot să le reproduc”.

Revoltată, a postat înregistrarea pe internet, în speranța că astfel de incidente vor fi evitate și poate individul cu pricina va fi recunoscut și tras la răspundere.

Reprezentanții companiei au spus că vor investiga incidentul, iar dacă angajatul va fi găsit vinovat, vor lua măsurile necesare.

Cheryl: „Dacă nu eşti fericit cu o astfel de meserie pe care trebuie să o faci în această perioadă a anului, cred că trebuie să îţi găseşti un nou loc de muncă”.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO