Cum s-a transformat piata produselor traditionale romanesti in una a falsurilor, duminica, la "Romania, te iubesc"
Duminica, de la ora 18:00, descoperim cum s-a transformat traditia romaneasca intr-o traditie a falsurilor atunci cand vine vorba despre produsele alimentare romanesti.
Salam de Sibiu cu invelis de mucegai fals, din faina de orez si vopsea, carnati de Plescoi facuti la Bucuresti, cu soia si coloranti, magiun de Topoloveni din suc de prune importat din Ucraina, cascaval Rucar facut in Germania sau Polonia, telemea de munte, de Sibiu de la oi care pasc la Timisoara sau in Braila.
In piata alimentara, traditia romaneasca e mai degraba una a falsurilor. Anca Nastasi va arata duminica, la ora 18, la ProTV, care sunt produsele cu adevarat traditionale de pe piata alimentara.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Sursa: Pro TV
Etichete: protv, Romania te iubesc, produse traditionale, Anca Nastasi,
Dată publicare:
13-05-2016 10:13