Cum s-a transformat piata produselor traditionale romanesti in una a falsurilor, duminica, la "Romania, te iubesc"
Duminica, de la ora 18:00, descoperim cum s-a transformat traditia romaneasca intr-o traditie a falsurilor atunci cand vine vorba despre produsele alimentare romanesti.
Salam de Sibiu cu invelis de mucegai fals, din faina de orez si vopsea, carnati de Plescoi facuti la Bucuresti, cu soia si coloranti, magiun de Topoloveni din suc de prune importat din Ucraina, cascaval Rucar facut in Germania sau Polonia, telemea de munte, de Sibiu de la oi care pasc la Timisoara sau in Braila.
In piata alimentara, traditia romaneasca e mai degraba una a falsurilor. Anca Nastasi va arata duminica, la ora 18, la ProTV, care sunt produsele cu adevarat traditionale de pe piata alimentara.
Sursa: Pro TV
Etichete: protv, Romania te iubesc, produse traditionale, Anca Nastasi,
Dată publicare:
13-05-2016 10:13