Cum a aparut acest tanar la examenul pentru permis auto: "Pai nici eu nu stiu ce e!" Politistii i-au facut dosar penal

Ultima actualizare: 07-04-2014 07:07

Un tanar din Targoviste, care a venit vineri dimineata sa dea examen auto, i-a socat pe examinatori. Candidatul a fost prins in timp ce incerca sa fraudeze proba teoretica si purta asupra lui un complicat sistem de copiat.

Avea o camera ascunsa la gat cu care filma intrebarile, o statie de receptie pe picior si o casca in ureche prin care primea raspunsurile de la un amic. In final, cand a fost prins, si politistii l-au pus sa dea o declaratie, au constatat ca omul abia stie sa scrie si sa citeasca.

Tanarul in varsta de 21 de ani picase deja de doua ori examenul pentru permis. A treia oara a venit pregatit - dar nu cu Codul Rutier, ci cu un dispozitiv complicat, menit sa ii asigure succesul.

Luat la intrebari, a sustinut ca a purtat aparatura la insistentele unui necunoscut care chiar l-ar fi platit sa faca asta. Chipurile, necunoscutul era curios ce subiecte se dau la examen. Minciuna nu a tinut, iar politistii il acuza pe candidat de inselaciune.

"-Ce e acolo?

 -Pai nici eu nu stiu ce e!

 -De unde aveti camera?

 -Mi l-a dat cineva, a zis ca-mi da 3 milioane sa intru cu ea inauntru! Eu am picat o data cu 14, dupa cu 20. El a zis, bai, frate, iti dau 3 milioane sa copiez ceva de pe calculator, intelegi?!

- Practic, dansul vedea imaginile in timp real?

-Da, sa intru cu astea pe mine…"

Tanarul avea asupra lui un echipament audio-video cu ajutorul caruia ar fi vrut sa obtina raspunsurile corecte. Filma monitorul, iar din exterior cineva i-ar fi raspuns la intrebari. Vigilenta examinatorului i-a dat insa planul peste cap.

Este pentru a 3-a oara cand tanarul de 21 de ani isi incearca norocul la examenul auto, proba teoretica. Dupa ce a picat de doua ori, s-a gandit sa apeleze la noile tehnologii, in loc sa invete regulile de circulatie. Exista si o explicatie: atunci cand i s-a cerut sa dea o declaratie, baiatul s-a dat de gol... abia stie sa scrie si sa citeasca.

Tanarul s-a ales cu dosar penal pentru inselaciune, iar in urma cercetarilor risca sa nu mai poata da niciodata examen auto.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO