Cristian Cioaca a fost transferat la Penitenciarul de Maxima Siguranta Colibasi. Ce drepturi va avea


Ultimul update: Duminica 03 Februarie 2013 07:11
Data publicarii: Joi 31 Ianuarie 2013 07:39
Categorie: Stiri actuale
Cristian Cioaca a fost transferat la Penitenciarul...
Cristian Cioaca a fost transferat la Penitenciarul...

Cristian Cioaca ramane dupa gratii, in Penitenciarul de Maxima Siguranta Colibasi. Judecatorii Tribunalului Arges au decis ca politistul acuzat care si-a ciopartit sotia si i-a ascuns trupul intr-o geanta nu poate sa fie liber pe durata procesului.

Astazi, Cioaca nu a avut prea multe de spus in fata magistratilor si a preferat sa isi lase avocata sa lupte in locul lui. De altfel, aceasta a facut deja recurs.

Avocata lui Cristian Cioaca sustine ca rechizitoriul procurorilor este o fictiune, fara nicio legatura cu realitatea.

De cealalta parte, insa, mama Elodiei este convinsa de vinovatia fostului ei ginere si ii cere acestuia daune morale si materiale in valoare de 5 milioane de euro. Daca Cioaca va fi gasit vinovat nu este exculus sa-i plateasca despagubiri si propriului sau copil.

De miercuri seara, Cristian Cioaca se afla in Penitenciarul de Maxima Siguranta Colibasi, unde a fost dus de la Bucuresti cu o duba. Cum a ajuns a si intrat in carantina pentru urmatoarele 21 de zile, asa cum cere procedura.

Pe durata sederii in arest, Cristian Cioaca are voie sa vorbeasca zilnic la telefon, va primi 10 kg de alimente pe luna, la care se adauga maximum 6 kg de fructe si legume, plus 20 de litri de apa minerala si bauturi racoritoare.

Elodia Marilena Ghinescu a disparut de acasa la sfarsitul lunii august 2007. Sotul acesteia, politistul Cristian Cioaca, de la Politia din Arges, a anuntat Politia despre disparitia femeii abia in 5 septembrie 2007, la solicitarea sefei acesteia, timp in care barbatul a apelat la cunostinte pentru a intra in corespondenta electronica a avocatei, scopul fiind - potrivit acestuia - acela de a vedea cu ce barbat se conversa.

Anchetatorii au luat in calcul, din primele momente, varianta crimei in cazul avocatei, principalul suspect fiind Cristian Cioaca, deoarece s-au gasit urme de sange in apartamentul celor doi soti si in autoturismul barbatului.

Mai mult, in septembrie 2007, dupa doua saptamani de la disparitie, anchetatorii au gasit intr-o rapa haine avand pete cu sangele Elodiei.

In octombrie 2007, intr-o rapa langa Rasnov au fost gasite uniforma de vara de politist a lui Cioaca, alte obiecte ale acestuia si ale Elodiei.

 

---> Cristian Cioaca va fi judecat pentru crima, dupa 5 ani. Filmul serii in care Elodia a fost ucisa

---> Planul B pentru Cioaca dupa raspunsul Patriarhiei: 4 martori care sustin ca au vazut-o pe Elodia

---> Patriarhia ii raspunde lui Cioaca: "Elodia nu e in nicio manastire si in nciun schit din Romania"

---> Cioaca ar putea fi examinat de psihiatri. Judecatorii vor sa stie daca e apt sa raspunda penal

---> Lupta pentru fiul Elodiei Ghinescu. Judecata s-a amanat inca o data, dar acuzele continua

Citeste si:

Folosesti YouTube? S-ar putea sa platesti pentru videoclipurile urmarite

Amenintare directa pentru iPhone 5 si Samsung GALAXY S III. Ce telefon incredibil au lansat ieri canadienii de la BlackBerry

Cristian Cioaca va fi judecat pentru crima, dupa 5 ani. Filmul serii in care Elodia a fost ucisa
Planul B pentru Cioaca dupa raspunsul Patriarhiei: 4 martori care sustin ca au vazut-o pe Elodia
VIDEO PROTVPLUS.RO