Cristian Borcea a iesit din inchisoare pentru declaratii la DIICOT intr-un nou dosar. Ce a declarat avocatul sau

Ultima actualizare: 04-03-2016 07:06

Cristian Borcea a parasit luni celula inchisorii, insa doar pentru a ajunge in fata procurorilor DIICOT. Fostul patron al echipei Dinamo Bucuresti a fost chemat sa dea declaratii in dosarul milionului de dolari disparut de la Federatia Romana de Fotbal.

Nume importante din sport sunt pe lista anchetatorilor, dar pana acum nimeni nu a fost pus sub acuzare.

Fostul actionar al clubului Dinamo nu a vrut sa vorbeasca luni cand a venit la DIICOT ca sa fie audiat in dosarul milionului de dolari.

Cristi Borcea a fost adus de la penitenciarul Jilava, unde este incarcerat. El a stat mai bine de doua ore in biroul procurorului care trebuie sa afle ce s-a intamplat cu un milion de dolari, "evaporati" din fondurile Federatiei Romane de Fotbal.

Florin Surghie, avocatul lui Cristi Borcea: "Nu are habar de nimic. Nici de disparitie, nici de nedisparitie. Era doar membru in comitetul executiv."
Reporter: "Ce declaratie a dat in fata procurorilor?"
Florin Surghie: "O sa vedeti."
Reporter: "Exista vreo sansa sa fie pus sub invinuire?"
Florin Surghie: "Niciuna."

Declaratii in calitate de martor a dat si fostul sef al arbitrilor, Vasile Avram. Coleg de suferinta cu Cristi Borcea, Avram a trecut aproape neobservat cand a fost scos din duba odata cu Borcea de politisti. Fostul arbitru ispaseste si el o condamnare de trei ani si jumatate pentru mita.

Investigatia extinsa de la FRF a fost comentata si de actualul sef, Razvan Burleanu.

Razvan Burleanu: "Cred ca nu mai surprinde pe nimeni, cel putin pe mine nu ma surprinde si nici pe dumneavoastra aceasta ancheta indreptata impotriva fostei conduceri a FRF."

Pe la DIICOT s-au perindat pana acum toti fostii membri ai comitetului executiv al Federatiei Romane de Fotbal din perioada presupusei deturnari si spalari de bani. Cu o exceptie insa: fostul presedinte Mircea Sandu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO