Cristi Borcea a fost externat, dupa o serie de analize amanuntite. Care este starea fostului finantator al echipei Dinamo

Ultima actualizare: 11-07-2014 07:05

Fostul finantator al echipei de fotbal Dinamo, Cristi Borcea, a fost externat din Spitalul Judetean Constanta si s-a intors la inchisoare. Medicii au stabilit ca starea lui de sanatate este buna si au analizat rezultatele testelor cardiace facute luni.

In ultima saptamana, Cristi Borcea, cunoscut cu probleme la inima, a ajuns de doua ori de la penitenciar, la Spitalul Judetean. Fostul finantator al Dinamo a fost transportat la Urgenta din Constanta, in noaptea de sambata spre duminica. Medicii au decis atunci ca nu se impune internarea si ca pacientul poate fi tratat in Spitalul Penitenciar Poarta-Alba.

Duminica seara insa, doctorul inchisorii l-a consultat din nou si l-a trimis inapoi la unitatea sanitara din Constanta pentru efectuarea unor analize amanuntite. Se stie ca in urma cu doi ani Cristi Borcea a suferit o operatie la inima. Acum a fost supus unei coronarografii, interventie medicala efectuata sub anestezie locala, iar luni seara a fost externat.

Fostul finantator dinamovist are de ispasit o pedeapsa de 6 ani si 4 luni de inchisoare in "Dosarul Transferurilor".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO