Nimeni nu intelege cum a ajuns un copil de 11 ani pe sine in drumul spre casa. Baiatul a fost lovit de o locomotiva

Ultima actualizare: 04-07-2014 07:05

Un baiat de 11 ani a fost lovit de o locomotiva, in timp ce mergea spre casa. Desi mecanicul l-a vazut, nu a mai putut sa evite impactul.

Copilul a fost transportat in coma la spital, iar medicii se straduiesc sa-l tina in viata. Politistii trebuie sa afle daca baiatul s-a impiedicat si a cazut pe sine, ori i s-a facut rau sau poate a fost lovit de cineva.

Incidentul s-a produs la un kilometru distanta de gara Târgsorul Vechi, din Prahova. Mecanicul trenului sustine ca l-a vazut pe copilul de 11 ani zacand pe sine, dar nu a mai putut frana.

Copilul mana o turma de oi pe camp, impreuna cu sora lui, de 15 ani. Adolescenta povesteste ca la un moment dat, baiatul a plecat acasa sa aduca niste apa. Ca sa scurteze drumul, a vrut sa traverseze calea ferata. Ce s-a intamplat mai departe, nimeni nu stie.

"A plecat de acolo sa vina sa ia niste apa si cum a ajuns pe linia de tren nu stie nimeni. N-a vazut ditamai magaoaia de tren, ditamai trenul de mare...", spune tatal baiatului.

Salvatorii l-au gasit in viata pe baiat si l-au transportat la spital in stare grava. Revoltate, rudele au cerut explicatii mecanicului si asistentilor de locomotiva.

"- De ce e lovit si la spate si la picior pe toate alea? L-a luat locomotiva de aici si l-a bagat in seama abia acolo.
- Uitati-va la masina sa vedeti ca nu e nicio lacrima de sange, exista un Dumnezeu!"

Politistii au deschis un dosar penal de vatamare corporala din culpa. E posibil ca baiatul sa se fi impiedicat si sa fi cazut inaintea locomotivei, dar anchetatorii iau in calcul si varianta in care s-ar fi aflat acolo pentru ca i s-a facut rau.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO