Copil de 7 ani internat in spital, in stare de coma, dupa ce s-a strangulat cu o funie. Politia suspecteaza o agresiune

Dată publicare: 06-09-2014 15:21
Dată actualizare: 09-09-2014 00:25


copil in coma

Un copil in varsta de 7 ani, din Neamt, este internat in coma la Spitalul ”Sfanta Maria” din Iasi, cu urme care aratau ca a fost strangulat cu o funie, iar Politia a deschis o ancheta pentru a stabili daca a fost vorba despre accident sau agresiune.

Initial, copilul a fost transportat cu o ambulanta la spitalul din Roman, unde a fost intubat si resuscitat, insa din cauza starii grave a fost transferat la Spitalul de Copii ”Sfanta Maria” din Iasi.

Potrivit medicilor spitalului iesean, baiatul, care este din judetul Neamt si provine dintr-o familie cu cinci copii, ar fi fost gasit in curtea parintilor sai de catre rude care au sunat la 112.

Medicii ieseni presupun ca, cel mai probabil, baiatul s-a strangulat cu o funie. ”Copilul este in stare grava, in coma de gradul trei, fiind intubat si internat in clinica de Anestezie si Terapie Intensiva. In urma investigatiilor, am putut observa ca marca cervicala s-a intensificat, dand cadrelor medicale banuiala ca micutul a fost strangulat. Prognosticul in acest caz este unul rezervat“, a declarat, sambata, medicul Lucian Cernahoschi, purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii ”Sfanta Maria” din Iasi.

Medicii au sesizat Politia, care a inceput o ancheta in acest caz pentru a stabili daca a fost vorba despre accident sau agresiune.

Sursa: Mediafax

Tags: agresiuni, copil, neamt,


VIDEO PROTVPLUS.RO