Un sofer a ajuns cu masina in Dambovita din cauza vitezei. Scafandrii cauta posibile victime

Dată publicare: 06-09-2014 08:09
Dată actualizare: 09-09-2014 00:25


Misiune dificila vineri noapte pentru scafandri, in Popesti Leordeni. Mai bine de o ora au cautat in apa Dambovitei trupul unei victime, care a plonjat cu masina in rau.

O parte din autoturism a ramas la suprafata si astfel a fost observat de cativa soferi care treceau prin zona si au sunat urgent la 112. Cert este ca nicio victima nu a fost gasita, iar cautarile vor fi reluate sambata, pe lumina.

Accidentul s-a produs la intrarea in localitatea Popesti Leordeni, din judetul Ilfov. Cel mai probabil, spun martorii, cel de la volan a condus cu viteza, iar, intr-o curba usoara, a zburat pur si simplu de pe sosea si a plonjat in Dambovita. Masina a ramas rasturnata pe o parte si astfel a putut fi vazuta de alti soferi, care au sunat la 112. O echipa de scafandri a inceput imediat cautarile.

"A plonjat de undeva de la 500 de metri si a ajuns pana aici. Se pare ca este o femeie, este o masina de femeie. Inca este cautata. Probabil, curentii au dus-o foarte departe", a spus o femeie.

Scafandri au cautat in apa mai bine de ora, insa n-au descoperit nicio victima. "In masina nu se afla absolut nimic. Nu sunt victime surprinse in masina si nici pe langa masina pe raza de 100 in amonte si 200 - 300 de metri in aval", a spus Cornel Usa, ISU Bucuresti.

Pe caroseria autoturismului au fost descoperite doar cateva urme de sange - ceea ce-i face pe anchetatori sa creada ca soferul ar fi putut iesi din masina.

In zona in care s-a produs accidentul apa are o adancime de un metru si jumatate si , teoretic, victima s-ar fi putut salva, daca nu ar fi fost fost ranita. In plus, exact in aceeasi zona s-au mai produs si alte accidente similare, unde soferii au iesit singuri din apa si abia a doua zi s-au dus la politie, sa spuna ce s-a intamplat.

Intre timp, politistii incearca sa identifice proprietarul masinii pentru a afla detalii necesare in ancheta. In cazul in care nu se va ajunge la o concluzie, cautarile in Dambovita vor fi reluate sambata, pe lumina.


VIDEO PROTVPLUS.RO