Continuă căutările băiețelului din Arad, care a dispărut în urmă cu o lună

×
Codul embed a fost copiat

Se împlineşte aproape o lună de la dispariţia băieţelul de 7 ani, din judeţul Arad, iar până acum nu se ştia nimic despre locul unde s-ar putea afla.

La faţa locului s-au întors echipaje care îl caută peste tot, după ce zăpadă în zonă s-a topit. De această dată au primit şi ajutor din capitală.

Autorităţile au anunţat că au mărit echiapejele care îl caută pe băiat. Participă la operaţiune şi specialişti de la IGPR, care au adus un laborator criminalistic mobil.

Sunt multe echipaje şi din Judeţul Arad, dar şi câini de urmă, drone şi un elicopter. Au fost desecate mai multe canale din zonă, iar căutările se fac pe o distanţă de 10 kilometri de locul dispariţiei.

Sebi a dispărut în seara zilei de 9 ianuarie, când a plecat la joacă cu nişte copii. Atât prietenii lui cât şi alţi oameni care au intrat în contact cu el în acea seară au fost supuşi detectorului de minciuni, care a arătat că spun adevărul.

Practic, nu există nici acum o pistă legată de ce s-a întâmplat cu băiatul. Părinţii, în schimb, sunt convinşi că băieţelul a fost răpit.

Citește și...
Continuă căutările copilului de 7 ani dispărut în Arad acum două săptămâni
Continuă căutările copilului de 7 ani dispărut în Arad acum două săptămâni

Căutările copilului de şapte ani din judeţul Arad, care nu s-a mai întors acasă după ce plecase la o stână, continuă, la două săptămâni de la dispariţia sa.

Recomandări
Antony Blinken a ajuns la București. Oficial american: Va anunţa un ajutor pentru infrastructura energetică din Ucraina
Antony Blinken a ajuns la București. Oficial american: Va anunţa un ajutor pentru infrastructura energetică din Ucraina

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, va anunţa marţi, la Bucureşti, un ajutor pentru restabilirea capacităţii de transport a energiei electrice în Ucraina, a declarat un oficial de rang înalt al Departamentului de Stat, citat de Reuters.

ONU califică drept
ONU califică drept "critică" situația umanitară din sudul Ucrainei: "Ce să mai simt? Mă învârt pe aici și plâng"

ONU califică drept "critică" situația umanitară din sudul Ucrainei. Numai în Nikolaev, aproape un sfert de milion de oameni suferă din lipsa căldurii, a apei și a energiei electrice.

Încă un bancomat din Constanța a fost aruncat în aer. VIDEO
Încă un bancomat din Constanța a fost aruncat în aer. VIDEO

Bancomatul instalat la Pavilionul expozițional din Constanța a fost ținta hoților care l-au aruncat în aer, la două săptămâni după ce s-a întâmplat același lucru la bancomatul din localitatea Castelu.