Continuă căutările băiețelului din Arad, care a dispărut în urmă cu o lună

05-02-2021 16:12


Se împlineşte aproape o lună de la dispariţia băieţelul de 7 ani, din judeţul Arad, iar până acum nu se ştia nimic despre locul unde s-ar putea afla.

La faţa locului s-au întors echipaje care îl caută peste tot, după ce zăpadă în zonă s-a topit. De această dată au primit şi ajutor din capitală.

Autorităţile au anunţat că au mărit echiapejele care îl caută pe băiat. Participă la operaţiune şi specialişti de la IGPR, care au adus un laborator criminalistic mobil.

Sunt multe echipaje şi din Judeţul Arad, dar şi câini de urmă, drone şi un elicopter. Au fost desecate mai multe canale din zonă, iar căutările se fac pe o distanţă de 10 kilometri de locul dispariţiei.

Sebi a dispărut în seara zilei de 9 ianuarie, când a plecat la joacă cu nişte copii. Atât prietenii lui cât şi alţi oameni care au intrat în contact cu el în acea seară au fost supuşi detectorului de minciuni, care a arătat că spun adevărul.

Practic, nu există nici acum o pistă legată de ce s-a întâmplat cu băiatul. Părinţii, în schimb, sunt convinşi că băieţelul a fost răpit.


VIDEO PROTVPLUS.RO