Conflict mortal intre doi frati, la intoarcerea de la birtul din sat. "Acasa l-a nituit, pe scari"

Ultima actualizare: 22-06-2016 01:19

Crima intre doi frati din localitatea Mihai Viteazul, din judetul Cluj.

Ametiti de alcool, cei doi barbati de 37 si 41 de ani s-au luat la cearta. La un moment dat, unul dintre ei l-a ranit grav pe celalat in zona gatului. Victima a murit la scurt timp, iar agresorul sau a fost transportat la Spitalul din Turda.


Cei doi frati se intorceau de la crasma din sat, iar pe drum au inceput sa se certe, povestesc vecinii. “Au venit de la birt certandu-se si aici acasa l-a nituit. Pe scari acolo s-a intamplat, nu pe strada, nu la birt."

Conflictul ar fi pornit de la niste bautura pe care victima ar fi luat-o de la fratele ei. "Au fost ametiti si s-au luat la baiate. Ala mortul i-a luat tuica lui frate-su, din cauza aia s-au apucat si s-au batut", spune un vecin.

Barbatii locuiau impreuna cu mama lor care a asistat la cumplita scena. Cearta dintre cei doi frati s-a transformat in scurt timp intr-o adevarata lupta. In urma incaierarii unul dintre ei a murit iar cel de-al doilea a fost transportat de urgenta la spital cu rani grave in zona pieptului. Medicii au fost nevoiti sa ii sutureze traheea.


Vestea nu i-a luat prin surprindere pe vecini care spun ca, din cauza alcoolului cei doi obisnuiau sa se mai certe. "N-au facut la nimeni nimic, n-au furat dar degeaba ca bautura i-a dat peste cap. Edureros pentru mama si pentru frate-su ca uite doi frati sa se intample treburi din astea", spune o vecina.

Parchetul de pe langa tribunalul Cluj a deschis o ancheta in acest caz, iar dupa ce va iesi din spital, agresorul va fi cercetat pentru omor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO