Cod roșu de furtuni în mai multe localități din țară. Zonele care sunt vizate

Ultima actualizare: 31-07-2021 15:19
cod furtuni

Meteorologii au emis, sâmbătă după-amiază, atenţionări nowcasting Cod roşu de ploi, descărcări electrice şi vijelii pentru zonele montane din judeţele Vâlcea şi Gorj.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis Cod roşu care vizează zona de munte a judeţului Gorj, la altitudini de peste 1.800 de metri, unde sunt anunţate averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină. Avertizarea este valabilă până sâmbătă la ora 15:45.

O altă avertizare Cod roşu a fost emisă pentru judeţul Vâlcea, unde în zonele Perişani, Câineni, Boişoara, Racoviţa, Titeşti, în zona de munte de peste cota 1.800 metri, vor avea loc averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină. Avertizarea este valabilă până la ora 15:40.

De asemenea, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o nouă avertizare nowcasting Cod roşu de averse torenţiale pentru zone din judeţul Hunedoara..

Potrivit meteorologilor, până la ora 16:00, în judeţul respectiv, în zona de munte, la peste 1.800 de metri, dar şi în localităţile Petroşani, Vulcan, Lupeni, Uricani şi, Aninoasa, se vor semnala averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii şi grindină.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO