Clarvazatorul Doru Parv, acuzat ca a violat o tanara de 19 ani, in timpul unui ritual de relaxare

14-09-2011 17:59

"Am fost inconstienta, timp de 12 ore, timp in care Doru Parv si un alt barbat m-au violat!" Este acuzatia extrem de grava, pe care o tanara din Bucuresti o formuleaza la adresa unui realizator TV.

Acesta se recomanda, printre altele, clarvazator si un bun cunoscator al unor tehnici de relaxare. Violul s-ar fi petrecut tocmai in urma unei astfel de sedinte, in care Parv i-ar fi dat fetei sa bea o substanta, ca sa o adoarma. Pana la aceasta ora, cel incriminat refuza sa comenteze acuzatiile.

Tanara de 19 ani sustine ca s-a dus la cabinetul lui Doru Parv pentru o sedinta de clarviziune.

Pentru asta barbatul i-ar fi cerut sa aduca o farfurie, trei oua si un prosop, pentru un ritual. Intr-o incapere obscura, la lumina lumanarilor, Doru Parv ar fi pus-o pe fata sa bea o licoare care ar fi trebuit sa o ajute sa se relaxeze.

''Timp de 12 ore am fost inconstienta. Mi-a dat sa beau la ora 3 ziua si m-am trezit la 2:30 noaptea. A fost ceva de neimaginat. Ceva ce n-as dori nimanui. Am 19 ani, sunt o copila si o sa raman cu chestia asta toata viata", spune victima.

Cand s-a dezmeticit, fata povesteste ca langa ea erau mai multe prezervative folosite, iar Doru Parv si un alt barbat o atingeau. Dupa acest incident, desi socata, s-a dus direct la Politie si a depus plangere pentru viol.

Anchetatorii au obtinut mandat de perchezitie si au reusit sa intre in garajul in care care s-ar fi petrecut ororile. Acolo au gasit mai multe probe care sustin acuzatiile, insa au cerut suplimentar si o expertiza medico-legala.

Doru Parv locuieste la parterul unei vile din cartierul Dorobanti. In inima Bucurestiului. Tot aici isi primea si clientele, pentru asa-zisele ritualuri de clarviziune. Totul insa se petrecea in garajul din spatele casei, unde le tinea pe fete ore intregi.

Vecinii au marturisit ca au gasit in cutia postala o scrisoare prin care o alta femeie il acuza pe Parv ca i-a distrus viata.

Acelasi Doru Parv are un al doilea cabinet la Arad. Coincidenta sau nu, in Arad, Doru Parv este invinuit tot de viol, intr-un al doilea dosar.

Deocamdata, se fereste sa comenteze aceste subiecte delicate. Probabil este mult prea ocupat sa isi pregateasca emisiunile in care isi promoveaza puterile.

Autoritatile nu exclud ca si alte tinere sa fi cazut in plasa clarvazatorului, asa ca le cer acestora sa isi depaseasca teama si sa il reclame.


VIDEO PROTVPLUS.RO