Cladirea Complexului de servicii sociale Ineu a fost cuprinsa de flacari. Ce s-a intamplat cu cei 15 copiii din Centru

Ultima actualizare: 16-06-2017 06:50
incendiu

Copiii dintr-un centru de protectie din orasul aradean Ineu au fost evacuati, marti dupa-amiaza, in urma unui incendiu izbucnit in cladire, in camera arhivei de documente, fara ca vreo persoana sa fie ranita.

Un incendiu a izbucnit, marti dupa-amiaza, in Complexul de servicii sociale din orasul Ineu, care gazduieste copii de diferite varste, fara familii. Incendiul a izbucnit in urma unui scurtcircuit produs la instalatia electrica dintr-o incapere aflata la parterul cladirii, unde se afla arhiva institutiei, conform news.ro.

Purtatorul de cuvant al ISU Arad, George Plesca: "Incendiul a fost sesizat de catre personalul casei de copii, care a sunat la 112, iar pompierii locali au lichidat focul in aproximativ 30 de minute."
In cladire se aflau aproximativ 15 copii de varste diferite, precum si personalul centrului, acestia fiind evacuati dupa izbucnirea incendiului, fara a se inregistra raniti.
George Plesca: "Au fost degajari mari de fum. Au ars moblier si documente din incaperea in care a izbucnit focul, fiind afectate alte doua incaperi."
Din primele cercetari ale pompierilor a reiesit ca incendiul a izbucnit de la instalatia electrica a cladirii, respectiv din cauza unui intrerupator defect la care s-a produs un scurtcircuit.
La fata locului, a fost prezent si un echipaj medical, nefiind insa necesara interventia acestuia.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO