Cinematografele, restaurantele și cafenelele se vor redeschide în Focșani. Oraşul a ajuns la o incidenţă de 2,34 la mie

01-12-2020 15:32


restaurante inchise

Conducerea Primăriei Focşani anunţă redeschiderea cinematografelor, restaurantelor şi cafenelelor.

Decizia a fost luată, după ce incidenţa cazurilor de Covid-19 a scăzut în ultimele două săptămâni sub 3 la mia de locuitori. Localurile vor funcţiona cu 30% din locuri ocupate, transmite News.ro.

„Măsurile adoptate pentru combaterea răspândirii pandemiei de Covid-19 şi promovate intens în ultima vreme de către Primăria Municipiului şi-au făcut efectul, Focşaniul înregistrând în ultimele două săptămâni un număr de 2,34 cazuri confirmate la mia de locuitori. În aceste condiţii, pentru următoarele 14 zile, sunt deschise publicului activităţile din interiorul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte, restaurantelor şi cafenelelor, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului. Aceleaşi măsuri sunt prevăzute şi pentru restaurantele şi cafenelele din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unităţi de cazare, precum şi pentru operatorii economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc", a transmis, marţi, primarul municipiului Focşani, Cristi Misăilă.

În judeţul Vrancea, marţi, au fost anunţate 52 de cazuri de Covid-19, iar de la debutul pandemiei s-au infectat cu noul coronavirus 5.521 de persoane.
 

 

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO