Cine sunt persoanele vaccinate anti Covid în Găești. Ce au constatat cei de la DSP

Ultima actualizare: 06-01-2021 14:18
Rusia începe o campanie de vaccinare în masă împotriva coronavirusului
Getty

Ministerul Sănătății a anunțat, miercuri, că niciuna dintre persoanele vaccinate anti Covid-19 la spitalul din Găești nu sunt în afara dispozițiilor legale privind etapa întâi de vaccinare.

Astfel, potrivit unui comunicat, persoanele imunizate anti COVID-19 în cadrul unității sanitare din Găești fac parte numai din cadrul personalului medical.

La solicitatea Ministerului Sănătății, inspectorii sanitari din cadrul Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița au verificat modul în care au fost respectate prevederile Strategiei naționale împotriva COVID-19 privind imunizarea personalului medical în centrul de vaccinare din Spitalul Municipal Găești.

În urma verificărilor DSP Dâmbovița s-a constatat că în centrul de la Găești au fost vaccinate 55 de persoane, toate din rândul personalului medical.

Marți, managerul Spitalului Orăşenesc Găeşti din judeţul Dâmboviţa a anunţat pe Facebook că a început vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2 la această unitate medicală şi că în centrul de vaccinare de la Găeşti va fi imunizată orice persoană doreşte.

Astfel, mai multe persoane i-au scris medicului, cerând să fie incluse în rândurile celor care primesc serul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO