Cinci studenti la Medicina, la un pas de o tragedie dupa ce masina lor s-a rasturnat intr-o rapa. Cum s-a produs accidentul

Ultima actualizare: 16-07-2016 00:02

Cinci tineri, veniti din strainatate sa studieze medicina la Iasi, si-au vazut moartea cu ochii, dupa ce s-au rasturnat cu masina intr-o rapa pe o soseau cu serpentine, intre Bacau si Onesti.

Trecatorii au sunat imediat la 112, iar un echipaj de la descarcerare a scos-o pe o tanara prinsa din caroseria distrusa.

In autoturism se aflau 5 studenti , 3 baieti si doua fete, care se indreptau spre Brasov pentru o scurta vacanta. Intr-o zona cu mai multe curbe, soferul masinii nu a fost atent si a pierdut controlul masinii care s-a rasturnat intr-o rapa printre copaci.

Martorii au sunat la 112, iar mai multe echipaje de la ambulanta au intervenit de urgenta. O fata a ramas in epava masinii, si a fost scoasa cu greu de acolo de cei de la descarcerare.

Toti cei cinci tineri au ajuns la spital, pentru ingrijiri.

Cei de la firmele de tractari spun ca nu exista saptamana in care sa nu se petreaca accidente in zona. La randul lor, soferii se plang de lipsa parapetilor, mai ales ca in zona aceea sunt serpentine periculoase.

Politistii au deschis o ancheta, si, dupa ce vor recupera masina din rapa, o vor supune unei expertize.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO