Florin Dumitrescu de la MasterChef ii ia interviu iubitei sale in revista The One

Ultima actualizare: 06-10-2012 21:06

Florin Dumitrescu, unul dintre juratii de la ''Master Chef '' este foarte indragostit, si cum altfel ar putea sa isi exprime dragostea, daca nu printr-o prajitura, care poarta numele femeii iubite.

Revista ''The One'' va invita sa descoperiti o poveste cu gust de desert, fara sa fie siropoasa. Florin Dumitrescu, unul dintre juratii de la ''Master Chef '' este foarte indragostit, si cum altfel ar putea sa isi exprime dragostea, daca nu printr-o prajitura, care poarta numele femeii iubite.

Daca in revista The ONE, Cristina a fost rugata sa scrie ea articolul in care poveste cum este viata alaturi de un MasterChef, noi l-am rugat pe el sa o intervieveze pe Cristina. Prima intrebare a fost putin cam directa.

"De ce te-ai indragostit de mine?", la care Cristina a raspuns: " Sincer… nu stiu ce a fost in capul meu…"

S-au cunoscut in urma cu doi ani intr-o zi torida de august. La vremea respectiva amandoi era singuri.

Prima intalnire s-a consumat in resturantul unde lucra Florin. Cristina urma sa afle totul despre un nou fel de mancare preparat de viitorul ei iubit.

Si cum sa ii reziste Cristina cand intr-o zi el i-a preparat si un desert care ii poarta numele: Pomme du Cristina. Noi l-am rugat sa ne spuna reteta.

Un mar in foietaj cu caramel, cu zahar ars cu smantana si cogniac si frisca proaspata batuta cu piper negru.

"Pentru unii el este un simplu bucatar, pentru altii este juratul sever, sexy si impulsiv de la Master Chef. Insa indiferent ca vine tarziu acasa mirosind a mancare, ca este perfectionist, ca are plete si e nebarbierit, ca este impulsiv si pasionat de ceea ce face, ca de multe ori ma enerveaza cu buna lui dispozitie - pentru mine el este Florin, iubitul meu, bucatar de meserie si artist din pasiune, este The ONE" - marturiseste Cristina.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO