Cearta dintre doi vecini din Botosani s-a sfarsit tragic. Un barbat s-a sinucis pentru ca nu era lasat sa ia apa din fantana

17-02-2016 08:23

O fantana a fost motiv de cearta, ani la rand, intre doi sateni din judetul Botosani. Iar totul s-a terminat dramatic. Unul dintre ei nu a mai suportat situatia si a recurs la un gest extrem.
 

In varsta de 56 de ani, omul a fost gasit fara suflare chiar de sotia lui. Medicii veniti de urgenta la fata locului nu au mai avut cum sa il salveze si au declarat decesul.

Neintelegerile dintre cei doi localnici din satul Manastirea Doamnei, judetul Botosani, au inceput acum cativa ani, spun rudele barbatului care si-a pus capat zilelor.

Sotia victimei: "El avea un conflict cu vecinul asta al meu. Soacra-mea a facut o fantana si a spus sa ramana deschisa ca sa ia toata lumea apa. El a inchis-o si de atunci se cearta cu fantana asta."

Vecina: "El voia sa ia apa de la fantana, dar vecinul nu il mai lasa. Dar probabil ca au avut o intelegere intre ei, ei doi. Am inteles ca i-a dat nu stiu cati bani, pentru ca baiatul asta sa inchida fantana si sa o foloseasca numai el."

Asa ca, dupa ce o buna perioada de timp, satenii s-au aprovizionat cu apa din fantana respectiva, ei n-au mai avut acces la ea pentru ca a fost inchisa. Dar cei doi barbati n-au dat uitarii motivul certurilor dintre ei.

Vecina: "Asta vara a venit fiica-sa si i-a facut si lui fantana in curte ca sa nu se mai certe. Era un om care o tinea numai in scandal."

Deranjat peste masura de atatea conflicte, vecinul victimei a depus plangere la politie.

Sotia victimei: "Politia a venit si i-a spus ca joi sa se duca la post. Cred ca i-a fost teama."

Atat de teama i-a fost incat a cedat. Sotia l-a gasit fara suflare, dar, in speranta ca mai poate fi salvat, a sunat la 112.

Andreea Starica, medic Ambulanta Botosani: "Nu s-au impus manevre de resuscitare, intrucat pacientul a fost gasit cu functii vitale absente."

Trupul neinsufletit al barbatului a fost dus la morga pentru autopsie.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO