Ce se va întâmpla în Otopeni dacă se instituie carantina. Cum se va circula pe DN1

Ultima actualizare: 21-11-2020 14:05
Ce se va întâmpla în Otopeni dacă se instituie...
Localitățile din jurul Bucureștiului se închid...

Localităţile Otopeni, Mogoșoaia, Corbeanca, Dobroești, Măgurele și Popești-Leordeni din judeţul Ilfov ar putea intra de sâmbătă seara, de la ora 22:00, în carantină.

UPDATE 14:00 DSU a aprobat intrarea în carantină a localităților Otopeni, Mogoșoaia, Corbeanca, Dobroești, Măgurele și Popești-Leordeni, la solicitarea Comitetului pentru Situații de Urgență al județului Ilfov.

Vineri, DSP Ilfov a solicitat în mod oficial și carantinarea localităților Otopeni, Corbeanca, Mogoșoaia, Măgurele, Popești Leordeni, și Dobroiești. Ca să intre în vigoare, măsura trebuie aprobată de INSP, de Comitetul județean și apoi şi de Departamentul pentru Situații de Urgență.

Vineri seară a avut loc şedinţa CJSU şi s-a înaintat propunerea de carantinare zonală, a anunţat prefectul de Ilfov sâmbătă dimineaţă. Situaţia este însă mai complicată în Otopeni, deoarece oraşul e traversat de DN1 şi include şi cel mai mare aeroport al ţării, de aceea măsurile de carantinare nu pot fi identice cu cele din alte localităţi

"În Otopeni va fi instituită o procedură de verficare ca să nu se blocheze tranzitul pe DN1. Va fi asigurată verificarea la intrările pe străzile laterale în şi din Otopeni", a precizat Daniel Zamfir, prefectul judeţului Ilfov, la Ştirile ProTV ale dimineţii.

Dacă va fi aprobată, carantinarea oraşului Otopeni ar putea intra în vigoare de sâmbătă seara.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO