Ce s-a întâmplat după ce un șofer de camion s-a urcat băut la volan, în Dolj

Ultima actualizare: 18-03-2019 10:24

Un bărbat de 55 de ani, din Dolj, şofer de camion, s-a urcat la volan deşi consumase băuturi alcoolice.

Iar pe DN 7, aproape de intrarea în Piteşti, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-o staţie de autobuz. Din fericire, în staţie nu se afla nimeni. Bărbatul a rămas fără permis de conducere pentru următoarele 3 luni.

Şoferul de 55 de ani, din Dolj, mergea cu TIR-ul încărcat de mase plastice spre Bucureşti. Însă, cu câţiva kilometri înainte de a ajunge în Piteşti, a intrat cu camionul într-o staţie de autobuz.

Constantin Diculescu, şoferul vinovat: ”Da, aseară am băut. Doar ce pornisem, am vrut să întorc, să parchez undeva, să nu-mi fure motorina."

Oamenii sunt uşuraţi pentru că nu era nimeni sub copertina staţiei de autobuz în momentul impactului.

Bărbatul a recunoscut că a băut, însă doar în seara precedentă şi asta cât a stat în parcare cu TIR-ul. Indignat, şoferul nu înţelege cum de aparatul etilotest a mai arătat şi dimineaţă că se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Florin Popa, IPJ Argeş: "În urma testării cu aparatul etilotest a reieşit o valoare de sub 0,40 mg alcool pur în aerul expirat. Împotriva bărbatului s-a luat măsura sancţionării cu amendă contravenţionala în valoare de 1305 lei şi totodată a fost luată măsură suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile."

Bărbatul a rămas, acum, fără permis pentru următoarele trei luni, dar şi fără serviciu. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO