Bărbatul în vârstă de 42 de ani care l-a înjunghiat pe polițistul din Eforie Nord ar fi un recidivist.

Potrivit presei locale, el este cunoscut cu antecedente penale. Ar fi fost cercetat și judecat în mai multe dosare penale, în străinătate, inclusiv pentru omor.

De asemenea, agresorul are dublă cetățenie, română și americană.

Un poliţist constănţean a fost înjunghiat, marţi seară, în Eforie, de un bărbat recalcitrant, care a refuzat să se legitimeze, după ce se manifesta violent pe stradă, iar apoi a fugit.

Poliţiştii au tras două focuri de avertisment, dar nu au reuşit să-l prindă deocamdată pe agresor, transmite News.ro.

Potrivit anchetatorilor, marţi seara, un apel la 112 a anunţat că în Eforie Nord, un bărbat ar fi recalcitrant şi s-ar manifesta violent pe stradă. Acolo s-au deplasat doi poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Eforie care au încercat să stea de vorbă cu bărbatul respectiv. El a refuzat să se legitimeze, a devenit violent, a scos un cuţit cu care l-a înjunghiat pe unul dintre poliţişti în zona abdominală.

Agresorul a fugit apoi, poliţiştii au pornit în urmărirea lui, iar unul dintre ei a tras două focuri de avertisment, fără a reuşi prinderea acestuia.

O ambulanţă chemată la locul incidentului l-a preluat pe poliţistul rănit şi l-a transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale. Acesta era conştient şi stabil în momentul când au sosit cadrele medicale.

Bărbatul a fost prins de poliţişti, pe faleza din Eforie.