Ce notă a luat la BAC elevul notat cu 2 la purtare pentru că și-a ironizat profesoara de desen

Dată publicare: 03-07-2020 08:55
Dată actualizare: 03-07-2020 20:33


Andrei, liceanul din Buzău care s-a ales cu nota 2 la purtare pentru că și-a ironizat profesoara de desen, le-a înșelat așteptările profesorilor care l-au sancționat, potrivit Știri de Buzău.

Perioada petrecută de elev în liceu a fost marcată de tensiuni între el și o parte dintre dascălii din școală și a fost chiar la un pas de exmatriculare. Problemele au apărut după ce tânărul şi-a exprimat părerea, pe un grup de socializare, despre profesoara lui de desen. Adolescentul a postat un videoclip în care femeia, îmbrăcată sumar, interpretează o melodie şi dansează lasciv.

Andrei a susținut anul acesta examenul de Bacalaureat și a reușit să depășească așteptările pofesorilor săi, chiar și fără meditații. El a obținut media 8,76, după ce a luat 9,55 la istorie, 8,75 la psihologie și 8 la Limba și Literatura Română.

„Nu a făcut meditație la nicio materie. Andrei apreciază că la Română ar fi trebuit să fie notat mai bine și va face contestație”, spune Elena Voicu, mama lui Andrei, potrivit sursei citate.

Andrei vrea să urmeze cursurile Facultății de Psihologie din în București.

 

Tânărul a fost la un pas de a fi exmatriculat pe când era în clasa a XI-a, după ce şi-a exprimat părerea, pe un grup de socializare, despre profesoara lui de desen. Asta după ce în urmă cu câteva săptămâni, acesta primise nota trei la materia respectivă.

 

Elevul a postat un videoclip în care femeia, îmbrăcată sumar, interpretează o melodie şi dansează lasciv. Cea în cauză s-a simţit lezată şi a cerut consiliului profesoral exmatricularea băiatului, care prin gestul său a generat un lung şir de comentarii.

 

În consecință, Andrei a primit nota 2 la purtare, dar a scăpat de exmatriculare și repetenție după ce, pe semestrul al doilea, a primit nota 10 la purtare, ridicând la 6 media anuală.

Tags: elev, buzau,


VIDEO PROTVPLUS.RO