Ce i-a dat de gol pe cei trei hoți de la casa de pariuri din Târgu Jiu. „Mai poți trăi așa?”


Ultimul update: Joi 13 Iunie 2019 17:33
Data publicarii: Joi 13 Iunie 2019 17:32
Categorie: Stiri actuale

Au dat un jaf în primele minute ale zilei de 13 şi nu au avut norocul pe care mizau. Trei indivizi din Petroşani au spart o casă de pariuri din Târgu Jiu, în noaptea de miercuri spre joi, de unde au furat 16.000 de lei.

S-au bucurat de bani doar pentru câteva clipe, pentru că poliţiştii i-au prins foarte repede.

Jaful s-a produs la scurt timp după miezul nopţii, când agenţia de pariuri şi-a încheiat activitatea. Hoţii au folosit un baros pentru a sparge unul dintre geamuri. Spre ghinionul lor, un poliţist a auzit zgomotul făcut de cioburi.

Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj: „Azi-noapte, în jurul orei 2.00, un poliţist care se afla în timpul liber, după ce a auzit zgomote de geamuri sparte şi sunetul unei alarme, a observat trei persoane care purtau cagule şi glugi pe cap, care se îndreptau spre un autoturism cu care au părăsit locul faptei. La scurt timp, poliţistul şi a anunţat colegii şi au pornit împreună în prinderea celor trei.”

Localnic: „Maşina a fost trasă aici, o maşină din aia, chiar în dreptul geamului, ca să mascheze spargerea. Păi da, automat, cine să vadă, nu sparge la unul, aici, ce să mai.”

Hoţii au încercat să fugă de la locul spargerii, dar, pentru că nu cunoşteau oraşul, s-au încurat în străduţele mici şi întortocheate, printre blocuri, fiind prinşi de poliţişti în scurt timp.

În ultimul timp, spun oamenii, hoţii au reuşit să bage spaima în localnici. Este pentru a treia oară în acest an când indivizi din Petroşani vin la Târgu Jiu şi comit astfel de fapte.

Reporter: „Au furat mult?”
Localnică: „Da? Doamne fereşte, mă. Eu am crezut că e la vecinul, dar nu credeam că la pariuri sportive. E deja al treilea jaf la noi în oraș. Nu ştiu, mamă, că pe aici se întâmplă tot felul de minuni.”
Localnică: „Mai poţi trăi aşa? Intră în casă, te omoară, te cutitează, pa pa.”
Reporter: „Staţi cu teamă?”
Localnică: „Cum să nu stau cu teamă, mai am şi o nepoţică de şase ani. Ţi-e şi frică.”

Întreaga suma de bani furată a fost recuperată. Cei trei sunt cerctati pentru furt calificat.

Poliţiştii cred că cei trei suspecţi ar putea avea legături şi cu alte jafuri din judeţul Hunedoara, rămase până acum cu autor necunoscut. În plus, anchetatorii iau în calcul şi varianta că hoţii să fi avut complici.

Mai ales că înainte de jaf, la câteva străzi distanţă, a fost spart un magazin de cartier. Indivizii ar fi mizat pe faptul că poliţiştii vor fi ocupaţi să ia măsurători şi că nu vor avea timp să le ia urma după ce sparg casa de pariuri.

Nu a fost însă deloc aşa. Încercând să scape au aruncat şi grămezile de bani. În cele din urmă au fost însă prinşi, reţinuţi, iar acum se cere arestarea lor preventivă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO