Ce filme le-ar fi aratat, pe telefon, un profesor din Valcea elevelor de 10 ani. "Mi-a zis sa ma uit, ca m-am facut mare"

26-01-2016 18:49


Scandal urias la o scoala din Valcea. Profesorul de religie este acuzat de parinti ca le-ar fi aratat unor fetite de clasa a 3-a imagini obscene pe telefonul mobil.

Desigur, in timpul orei, in loc de invataturile sfinte. Inspectoratul Scolar a deschis acum o ancheta, doar ca cel vizat nu a vrut sa stea de vorba cu nimeni.

Tot scandalul a inceput dupa ce doua eleve de 9 ani le-au povesit parintilor ce li s-a intamplat la ora de religie. Marturiile lor sunt revoltatoare. Profesorul le-ar fi obligat sa priveasca un film pentru adulti.

Eleva: "A venit la mine la banca si mi-a arata pe telefon un filmulet. Am intors privirea si mi-a spus ca sa ma uit pentru ca m-am facut mare si cand o sa cresc trebuie sa stiu si eu."

Mama elevei: "Noi am ramas socati, fetita i-a zis ca ei i-a fost rusine, dar profesorul a insistat sa se uite. Ce profesor e asta? Profesorul nu recunoaste, zica ca copiii mai si mint, dar toti copiii din clasa au spus ca asa s-a intamplat."

Luat la intrebari, profesorul nu a recunoscut nimic. Nici in fata celor din conducerea scolii, nici la sedinta cu parintii.

Directoarea scolii: "Am aflat de la parintii celor doua fete, le-ar fi aratat filmuletele fetelor, este inadmisibil."

Acelasi dascal ar fi avut probleme asemanatoare in urma cu
doi ani. Atunci a primit o mustrare scrisa.

Directoarea scolii: "Niste fete de clasa a VI-a si a VII-a au povestit ca le facea avansuri la ore, le mangaia, le atingea, le spunea ca sunt frumoase."

Acum, informatiile au ajuns pana la Inspectoratul Scolar Valcea.

Andra Bica inspector general ISJ Valcea: "Noi ne-am autosesizat imediat, iar scoala a demarat actiunea pentru cercetarea discilplinara a domnului profesor. Domnul profesor nu a dorit sa discute cu echipa de la Inspectoratul Scolar. A refuzat sa vorbeasca."

Masurile in acest caz pot merge pana la desfacerea contractului de munca. Si Arhiepiscopia Ramnicului a inceput o ancheta.

Tags: profesor, poze, eleve,

VIDEO PROTVPLUS.RO