Ce au găsit polițiștii în locuința tânărului care a amenințat un șofer cu pistolul, pe un drum din Dolj

Dată publicare: 01-03-2021 21:17
Dată actualizare: 01-03-2021 21:24


Poliţiştii doljeni au făcut percheziţii la locuinţa tânărului a scos pistolul în trafic, pe un drum din Dolj şi au găsit două pistoale tip airsoft, şapte butelii de gaz pentru unul dintre pistoale şi şi 50 de bile de plastic.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, printr-un comunicat că luni, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Dolj, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, au făcut o percheziţie domiciliară la locuinţa tânărului de 22 de ani, din comuna Sălcuţa, banuit de comiterea infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, potrivit News.ro.

“Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii doljeni au găsit la adresa respectivă două pistoale tip airsoft, a căror deţinere nu este supusă autorizării, şapte butelii de gaz aferente unuia dintre pistoale şi 50 de bile de plastic. Bunurile identificate au fost ridicate de poliţişti pentru continuarea cercetărilor.

Conform sursei citate, tânărului respectiv nu a fost găsit acasă.

La aceste activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ, Serviciului Criminalistic Dolj, precum şi luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale.

Pe data de 19 februarie, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ au fost sesizaţi de o femeie, de 33 de ani, din Bucureşti, cu privire la faptul că în aceeaşi zi în timp ce se deplasa pe DJ 552 cu un autoturism condus de un bărbat, din aceeaşi localitate, au fost blocaţi în trafic de o maşină condus de un tânăr şi au fost ameninţaţi cu un pistol.

”La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii care au depistat în trafic autoturismul în cauză, stabilind că la volanul acestuia se afla un tânăr de 22 de ani, din comuna Sălcuţa. Poliţiştii au efectuat controlul corporal al tânărului în cauză precum şi controlul autoturismului, nefiind găsit pistolul la care persoana vătămată face referire”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infractiunilor de ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Tags: dolj, pistol, sofer,