Cazul falsului urmas al lui Sergiu Nicolaescu. Calculatorul pe care-l cauta SRI-ul si STS-ul

Ultima actualizare: 12-01-2013 07:05
Sergiu Nicolaescu

Au inceput sa se miste lucrurile in ancheta privind posibilul furt de identitate in cazul pretinsului fiu al lui Sergiu Nicolaescu. 

De ieri incontinuu, atat politistii, cat si fostul jurnalist Vasile Rotaru incearca sa afle cine a trimis la judecatoria sectorului 1 cele doua cereri in numele falsului urmas.

Politistii au cerut deja de la judecatoria sectorului 1 mailurile pe care cei de aici le-au primit, cu cele doua solicitari - de oprire a incinerarii si stabilire a paternitatii.

In paralel, Vasile Rotaru, cel ale carui date de identificare apar pe cele doua sesizari, a solicitat instantei sa admita retragerea lor. Si asta pentru ca, pana pe 15 mai, cand fost stabilit primul termen de judecata - practic atunci cand se fac si primele verificari - instanta considera din oficiu ca el este cel care a trimis sesizarile. Astfel, Rotaru a solicitat ca, atat timp cat se considera ca el este autorul, atunci sa admita cererea lui de retragere.

In ceea ce-l priveste pe autorul mailurilor, politistii cred ca este doar o chestiune de timp pana cand el va fi identificat. Agentii sunt pregatiti sa ceara ajutorul si celor de la crima organizata, operatiuni speciale, SRI si chiar STS pentru identificarea calculatorului de pe care acestea au fost trimise.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO