Caz șocant într-o comună din Dolj. Tatăl viceprimarului, arestat după ce a lăsat însărcinate două minore

Ultima actualizare: 24-06-2020 17:43

Caz șocant într-o comună din Dolj! Tatăl viceprimarului este acuzat că ar fi abuzat două surori minore, pe care le-a lăsat însarcinate! Între timp, ambele copile au născut.

Fetele susțin că ar fi trecut prin calvar cu acceptul mamei lor, care ar fi primit băutură și țigări pentru discreție.
Bărbatul are 69 de ani și a fost arestat! După cum spun cei care anchetează povestea, ororile au început în 2017 și au continuat până anul trecut.

Fetele aveau pe atunci 14 și 16 ani. Individul are un magazin în localitate, iar cele două, după cum spun chiar ele, erau trimise frecvent acolo, chiar de mama lor.

Revoltător este că femeia, după cum mărturisește una dintre fiice, ar fi primit băutură și țigări de la suspect, în schimbul vizitelor pe care le făceau copilele ei. Mama nu este însă cercetată, pentru că anchetatorii nu au găsit dovezi care să susțInă varianta adolescentelor. Cert este că, între timp, ambele fete au născut - au bebeluși de 10 luni și, respectiv, un an.

Monstruozitățile au ieșit la iveală după sesizarea unui localnic. Polițiștii au intrat pe fir și au strâns dovezi care l-au trimis după gratii pe tatăl viceprimarului din localitatea Verbița. Doi ani ar fi abuzat de cele două surori.

Viceprimar Daniel Guguștea: ”Ce știți despre tatăl dumneavoastră? Nu știu nimic asbsolut nimic, are avocat la Craiova cum vi se pare ce a făcut ? Nu este normal ce a făcut de unde să bănuiesc ce a făcut el”.

Fata cea mare, ajunsă acum la vârsta majoratului, are un copil de un an cu agresorul ei. Susține că propria mamă a știut mereu ce se întâmplă, dar nu le-a apărat în niciun fel, ba dimpotrivă.

Victimă, 18 ani: ”Mami se avea bine cu el și ne dădea pe țigări pe băutură ,avea magazin aici și aici s a întâmplat tot. Mama ta știa ce se întâmplă ? Da știa tot ce s-a întâmplat la magazin? Că ne face ce vrem noi ne cumpără ce vrem noi, și am rămas gravidă cu copilul și nici acum nu mi-a dat nimic la copil. Cu sora mea nu știu nimic, ce știu de mine atâta tot. Nu a povestit nimic nici lu tati nu i-a spus”.

În localitate, bărbatul a păstrat aparențele unui om integru.

Povestea uluitoare de la Verbița a intrat în atenția procurorilor și a ofițerilor de la Crimă Organizată.

Cosmin Grădinaru- purtător de cuvânt IPJ Dolj: ”În perioada 2017-2019 bărbatul respectiv ar fii întreținut relații cu 2 minore în vârstă de 14 și 16 ani. De asemenea în urma actelor sexuale minoră de minoră de 16 ani a rămas însărcinată și a dat naștere unui copil care în prezent are vârstă de 1 an”.

Cele două surori și bebelușii lor au fost preluați de o mătușă, după toate cele întâmplate.

Monica Stuparu, purtător de cuvânt DGASPC Dolj: ”Au fost acordate servicii specifice și au fost găsite soluții optime în scopul securizării acestora. În prezent fetele se află în atenția instituției noastre fiind monitorizate lunar”.

Bărbatul este acuzat de act sexual cu un minor în formă continuată, iar la Tribunalul Dolj a decis arestarea lui, pentru cel puțin 30 de zile.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO