Caz cutremurător într-o școală din Constanța. Elev înjunghiat de un coleg în pauză


Ultimul update: Joi 21 Noiembrie 2019 09:58
Data publicarii: Joi 21 Noiembrie 2019 07:44
Categorie: Stiri actuale

Caz revoltător la o şcoală din Constanța. Un elev de 14 ani l-ar fi înjunghiat pe un coleg, de aceeaşi vârstă, în pauză, chiar pe holul clădirii.

Se pare că totul a pornit de la un conflict mai vechi între cei doi. Din fericire, elevul rănit nu a suferit leziuni care să-i pună viaţa în pericol.

Întreaga scenă s-a petrecut la o şcoală din Constantă, chiar în timpul unei pauze. Un elev de 14 ani l-a atacat pe un coleg de al său cu un cuţit.

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța: „Poliţiştii au constat faptul că un minor în vârstă de 14 ani, în urma unui conflict mai vechi a fost agresat,  fiind înţepat cu un obiect tăietor."

Agresorul şi-a rănit colegul la piciorul drept, însă din fericire, viaţa nu i-a pus în pericol.

Ana-Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea: „A preluat de la Şcoală 6 un adolescent în vârstă de 14 ani care prezenta o plagă la picior. Acesta a fost stabilizat, era conştient, a fost transportat la spitalul clinic judeţean Constantă pentru investigaţii medicale amănunţite."

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere montate în şcoală.

Şcoala, în interiorul căreia a avut loc altercaţia între cei doi elevi este echipată cu camere de supraveghere, iar asta îi va ajuta pe anchetatori la stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

Anchetatorii au deschis un dosar penal. În acelaşi timp, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanța a demarat propria anchetă.

VIDEO PROTVPLUS.RO