Drifturi pe zăpadă în Piața Constituției. Poliția i-a surprins în fapt

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

În Capitală, zăpada depusă pe carosabil a fost motiv de distracţie pentru grupurile de tineri care s-au întrecut în drifturi cu maşinile chiar în centrul oraşului.

Spectacolul oferit nu a rămas însă neobservat de oamenii legii, care au apărut din senin şi le-au stricat distracţia. Teribiliştii care au vrut să profite de zăpadă din extra-sezon şi-au dat întâlnire în Piaţa Constituţiei.

Rând pe rând, tinerii cu maşini puternice au ţinut să-şi dovedească abilităţile în faţa prietenilor.

"E foarte tare, distracţie aferenta sezonului, toată lumea iese, se dă, e ceva de nedescris, pentru orice conducător e senzaţie. E o distracţie care oricum se face doar în parcări nu e ok să se facă pe stradă”, a spus un șofer.

Alţii s-au mulţumit doar cu privitul şi au "marcat" momentul prin fotografii.

"Am venit să ne uităm pentru că am văzut pe Instagram câţiva prieteni care au postat că erau aici şi se dădeau cu maşinile."

Distracţia a fost întreruptă însă rapid de un echipaj de poliţie. Aceștia riscă amenzi între 200 și 1.000 de lei.

Pe cât de frumos pare spectacolul oferit de tineri, pe atât de periculos este. Aceştia riscă să se lovească, sau mai rău, riscă să îi lovească pe cei care stau pe margine şi îi privesc.

Chiar şi-aşa, tinerii promit weekend-ul acesta o demonstraţie de amploare, în cazul în ninsoarea va continua să cadă peste Capitală.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO