Carmen Bejan ar putea fi insarcinata cu un "coleg" de puscarie. Pentru ce e inchis viitorul tata

05-01-2012 12:59

Carmen Bejan, studenta la medicina condamnata la 20 de ani pentru c-a ucis si transat un barbat din Timisoara, impreuna cu iubitul ei, vrea sa fie libera.

Sustine ca asteapta un copil si a depus o cerere la Tribunalul din Arad, sa scape temporar de inchisoare. Tatal ar fi un traficant de droguri care a cucerit-o pe Carmen dupa gratii. Si el este inchis in acelasi penitenciar din Arad.

Condamnata la 20 de inchisoare pentru omor, fosta studenta la medicina Carmen Bejan a trait o idila in spatele gratiilor. Iar acum sustine ca este insarcinata.

Orice persoana incarcerata, nu neaparat casatorita, are dreptul sa solicite vizite intime o data la trei luni, in anumite conditii. Se pare ca si Carmen Bejan ar fi solicitat o astfel de vizita, pe 29 august.

Dupa trei luni, adica la sfarsitul lunii noiembrie, Carmen Bejan a solicitat Tribunalului din Arad sa fie lasata temporar in stare de libertate. Iata cum isi motiveaza cererea: "Am beneficiat de camera intima, cu concubinul meu, si am ramas gravida. Regimul de detentie imi creeaza stari negative, care ar putea sa dauneze copilului."

Cat despre tatal copilului, surse aproapiate tinerei spun ca ea s-ar fi intalnit de doua ori in camera de vizite cu un alt detinut din penitenciarul Arad: un barbat condamnat la zece ani pentru trafic de droguri. Se pare ca el i-ar fi scris, iar fata i-ar fi raspuns, dupa mai multe insistente.

Solicitarea tinerei va fi judecata pe 16 ianuarie.

In iunie 2011, instanta suprema i-a condamnat definitiv pe Carmen Bejan si Sergiu Florea, cei doi studenti la Facultatea de Medicina din Timisoara care au ucis si transat un barbat, la 20 de ani de inchisoare cu executare.

Atunci, instanta suprema a respins recursurile celor doi studenti, astfel ca acestia au ramas cu condamnarea primita la Curtea de Apel Timisoara.

In 20 ianuarie 2011, Curtea de Apel Timisoara i-a condamnat pe Carmen Bejan si Sergiu Florea la 20 de ani de inchisoare cu executare, dupa ce Tribunalul Timis ii condamnase la 16 ani de detentie.

Totodata, instanta i-a obligat pe acestia sa plateasca familiei victimei despagubiri materiale de 20.000 de euro. In vara anului 2009, cadavrul transat al unui barbat a fost gasit intr-o masina aflata in fata unui camin studentesc din Timisoara.

Sergiu Florea si Carmen Bejan, pe atunci in varsta de 20 de ani si studenti la Universitatea de Medicina din Timisoara, au fost arestati in 2 august 2009.

Sergiu Florea a fost arestat sub acuzatia de omor, iar Carmen Bejan pentru complicitate la omor. In urma audierilor, incadrarea juridica pentru studenta arestata a fost schimbata in omor.

Totodata, cei doi au fost supusi unei expertize psihologice la Institutul de Medicina Legala "Mina Minovici", care sa ateste daca au avut sau nu discernamant in momentul in care au comis crima.

Sergiu Florea si Carmen Bejan au fost trimisi in judecata, in luna noiembrie 2009, pentru omor deosebit de grav si profanare de morminte, ultima incadrare facand referire la faptul ca cei doi l-au transat pe barbatul pe care l-au ucis. Tribunalul Timis a prelungit apoi mandatele de arestare in cazul celor doi.

Totodata, Florea a fost transferat din arestul Politiei Timis la Penitenciarul din Timisoara, iar Carmen Bejan a fost transferata la Penitenciarul de Maxima Siguranta Arad.

In mai 2010, cei doi tineri au fost condamnati de Tribunalul Timis la cate 16 ani de inchisoare cu executare, sentinta fiind atacata cu recurs, care s-a judecat la Curtea de Apel Timisoara.


VIDEO PROTVPLUS.RO