Campioana la canotaj incendiata de sot a murit intr-un spital din Capitala


Ultimul update: Joi 08 August 2013 06:48
Data publicarii: Luni 05 August 2013 12:31
Categorie: Stiri actuale

Sfarsit infiorator pentru fosta campioana europeana la canotaj, incendiata acum doua saptamani de sotul ei, in urma unei crize de gelozie.

Tanara in varsta de 20 de ani s-a stins luni la ''Spitalul de Arsi'' din Bucuresti, dupa ce a stat o saptamana in coma, cu arsuri de 70 la suta pe suprafata corpului. Calaul a fost arestat, insa durerea rudelor fetei nu poate fi descrisa in cuvinte.

 

Privind aceste fotografii pare greu de crezut ca privirea plina de speranta a Oanei si bucuria din ochii ei, dupa castigarea atator medalii, se vor stinge la numai 20 de ani intr-un mod cumplit.

Desi a luptat in sute de competitii, cu darzenie si ambitie, si avea un trup calit, sportiva nu a mai putut lupta cu suferinta teribila cauzata de arsurile grave.

Dupa mai bine de doua saptamani, dintre care una in coma, fosta sportiva s-a stins astazi la Spitalul de Arsi din Bucuresti.

Drama tinerei a inceput la scurt timp dupa ce s-a casatorit, in urma cu un an. Rudele si antrenorii spun ca renuntase la sport, la insistentele sotului ei.

"Era buna, eu i-am zis sa stea, dar daca nu a vrut...ce sa facem", spune Elena Andreevici, bunica tinerei.

"Neintelegeri au fost intre ei foarte dese si nu am incercat niciodata sa fortez", a declarat Adriana Czerati, antrenoare de canotaj.

Oana a ajuns vanzatoare la un magazin, insa faptul ca termina programul dupa 10 seara l-a inebunit pe sot. O banuia ca umbla cu alti barbati, si de aici a inceput cosmarul.

"Asta e pacatul, asa, el era harnic, dar cand bea...", a declarat Elena Rusu, ruda tinerei.

Acum doua saptamani, dupa ce s-a intors seara de la serviciu, individut i-a dat foc.

Antrenorii Oanei cred ca, daca nu s-ar fi lasat de sport, fata ar fi putut ajunge la olimpiade.

"Dumnezeu s-o ierte. A fost o sportiva deosebita, cu o putere de munca deosebita a ajuns la un nivel destul de ridicat.", a spus antrenorul Nelu Lazariuc.

In incendiu au ars si multe dintre medaliile sportivei ca si cum Oana si le-ar fi dorit cu ea, dupa moarte.

"Medaliile ei, multe, au ars in foc. A avut si de aur si de bronz si de argint"

Barbatul a fost arestat pentru 29 de zile.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO