CAMERA DE SUPRAVEGHERE. In mai putin de 60 de secunde au reusit sa fure dintr-un magazin de 2 ori

Ultima actualizare: 25-08-2012 22:02

Ce-i drept, cele doua hoate din Buzau aveau o tehnica bine pusa la punct, pe care doar camerele de supraveghere au dat-o de gol, dar cand era prea tarziu.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate in magazin se vede cum cele doua femei cer mai intai un pachet de cafea. In timp ce una dintre ele plateste, cealalta se indreapta spre vitrina frigorifica.

Ia de acolo un salam si doi pui si baga marfa sub fusta, fara ca vanzatoarea sa o observe, iar apoi se intoarce la casa. Primeste restul de la bancnota de 100 de lei cu care platise cafeaua, dar dupa ce numara banii ii spune vanzatoarei ca produsul i se pare prea scump si nu il mai cumpara.

Culmea este ca mai subtilizeaza si bancnota de 50 de lei din banii primiti ca rest fara ca vanzatoarea sa observe, iar aceasta ii inapoiaza bancnota de o suta de lei. Cele doua femei ies din magazin si, abia cand numara banii, vanzatoarea isi da seama ca a fost inselata. Apasa butonul de panica, dar pana sa vina politistii hoatele se facusera nevazute. Oamenii legii incearca acum sa dea de urma lor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO