CAMERA ASCUNSA: Paradisul bulgaresc a devenit un cosmar pentru romani: "Ne pazim masinile noaptea"

Dată publicare: 12-08-2013 18:35
Dată actualizare: 15-08-2013 07:02


Romanii aflati in Bulgaria descopera in fiecare zi ca mirajul "Nisipurilor de Aur" s-a spulberat. Dupa ce saptamana trecuta 3 masini scumpe au disparut din parcarea unor hoteluri de 5 stele, parca s-a deschis cutia Pandorei.

Sunt tot mai multi cei care au ramas fara bani si fara telefoanele mobile. De departe, insa, cel mai mare soc l-a avut o turista, care, in timp ce completa formularele de cazare, a ramas doar cu hainele de pe ea.

Este un adevarat scandal la Nisipurile de Aur, romanii sunt revoltati ca se fura din camere, toata lumea este revoltata pe personalul hotelului si pe cei de aici care nu vor sa faca nimic.

Reporterii ProTV au incercat sa afle cat de sigure sunt parcarile resorturilor scumpe din statiunile bulgaresti care isi ademenesc clientii cu oferte atractive. La prima vedere totul pare...de vis.

"- Pot sa imi parchez masina aici?
 - Da.
 - E in regula? Nu dispare?
 - Da, da. Unde vreti sa parcati? In stanga sau...
 - Unde e mai sigur?"

Raspunsul adevarat il aflam insa chiar de la un turist. De groaza ca vor ramane pietoni, ai nostri fac noaptea ture de paza prin parcare.

"Stau in stress ca imi fura masina, ca imi fura din camera, e hotel de 5 stele sau e puscarie. Nu se poate", declara un turist.

Si asta nu e tot. Chiar la receptie, o turista straina a ramas fara bagaje.

"-Era chiar aici.
 -V-ati pierdut bagajul?
 -Da.
 - Aici?
 - Da.
 -Am vrut sa iau ceva si nu l-am mai gasit.
 -L-a luat cineva?
 -Nu stiu !??
"

Rusinos este ca managerul acestui complex la care s-au intamplat tot soiul de lucruri neplacute este roman.

"Mi s-a furat telefonul de pe masa de la bar. Au spus ca sunt cinci camera deasupra mesei, dar nu functioneaza. Am vorbit cu domnul Ion, care este manager aici, si mi-a spus ca de o mie de euro ce pretentii aveam?" - sustine un turist roman.

"-Dezastru. Bataie de joc.
 -Mai veniti ?
 -Niciodata in viata mea si le spun asta la toti romanii: japca!"

Multi dintre turisti au depus plangere la politie si vor sa deschida si un proces.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO