Calea Victoriei, transformată în club pentru o seară. Reacția localnicilor

Ultima actualizare: 21-04-2019 10:12

A treia şi penultima seară a festivalului Spotlight a adunat pe străzile capitalei un puhoi de oameni, încurajaţi de vremea mai blândă şi fără ploaie.

Proiecţiile de pe clădiri şi laserele luminoase i-au lăsat pe toţi cu gura căscată. Iar cei mai petrecăreţi au făcut din Calea Victoriei un adevărat ring de dans.

Calea Victoriei a fost efectiv neîncăpătoare faţă de numărul enorm de doritori să vadă spectacolul de sunet şi lumină. Iar muzica a transformat strada într-o veritabilă discotecă în aer liber.

Curioșii au luat la pas Calea Victoriei şi au fost atenţi să nu rateze nicio clădire. Cei mai încântaţi au fost copiii.

Părinți: "Copiii se distrează. Foarte frumos".

Părinți: "Mi s-a părut foarte drăguţ. Noi suntem cu copiii şi se bucură. A fost minunat".

Copil: "Multe luminiiii. Toate mi-au plăcut".

Copil: "Sunt colorate şi se mişcă, parcă mă ameţesc".

Cei prezenţi nu se aşteptau să fie atât de aglomerat, mai ales că a fost a treia seară de festival, dar spun că nu îi deranjează, pentru că "lumina este pentru toată lumea".

Localnic: "Lumea vrea să vadă. Sunt destul de rare evenimentele".

Localnic: "Am crezut că este mai frig şi că nu este atâta lume, dar din câte văd, m-am înşelat.".

În speranţa că vor avea cel mai frumos videoclip pentru reţelele de socializare, trecătorii au imortalizat cu telefoanele mobile fiecare clădire.

Cei care au dorit să ia "luminiţe la pachet", au putut să cumpere baloane cu leduri. Preţul la prima strigare a fost de 20 de lei.

Spotlight este cel mai mare festival din România dedicat luminii şi tehnologiei. Europe Lights este temă evenimentului din acest an, care s-a aflat la cea de-a cincea ediţie. Cei care nu au reuşit încă să ajungă, mai pot vedea şi în duminică seară spectacolul de pe Calea Victorie.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO