Filmul unei crime oribile, dar fara sens. Tanara din Constanta a fost ucisa degeaba de fratele ei

Dată publicare: 29-05-2012 09:32
Dată actualizare: 25-10-2012 04:12
Sursa: Mediafax


Frumoasa Lara Saban, fata de 27 de ani, din Constanta, iubita unui influent politician turc, parea sa se bucure de noroc, dragoste si bogatie. Dar a sfarsit ucisa cu ciocanul, de fratele ei, pentru bani.

Tanarul si un prieten ce i-a fost complice i-au aruncat apoi trupul ca pe un gunoi si s-au intors acasa aparent ingrijorati de disparitia ei. Un teatru greu de jucat, dar nu imposibil.

Chiar si in al 12-lea ceas, cei doi au mers pe cartea minciunii: au incercat la audieri, sa dea vina pe iubitul ei din Turcia, care ar fi comandat asasinatul, ca sa evite un proces de paternitate. Victima avea o fetita de 3 ani.

Trupul Larei Saban a stat 25 de zile intr-un sac din plastic, bine legat cu scoci si abandonat langa Navodari.

Calau i-a fost chiar fratele ei mai mare, Gilberto Saban, spun politistii. Un prieten l-a ajutat sa comita crima si sa ascunda cadavrul.

Criminalistii au reusit sa ajunga la cadavrul Larei dupa ce le-au monitorizat telefoanele celor doi suspecti.

Suspectii au avut grija sa ascunda cadavrul intr-un loc destul de ferit , imprejmuit de o padurice. Anchetatorii au informatii ca trupul Larei Saban a stat aici timp de o luna.

Anchetatorii au refacut filmul oribilei crime. Lara Saban, tanara de 27 de ani, a fost omorata pe 3 mai. Venise in tara pe 27 aprilie, impreuna cu fetita ei de 3 ani si cu bona. Tanara avea 125.000 de dolari, ca sa-i cumpere mamei un apartament.

Lara voia sa treaca locuinta pe numele fetitei si din aceasta cauza s-a certat cu fratele ei, Gilberto, care voia sa puna mana pe bani. El a sunat-o in ziua mortii si i-a spus ca a gasit apartamentul potrivit. Impreuna cu Lara si cu un prieten de-al lui, George Davidescu, devenit complice, au mers ca sa-l vada.
Apartamentul era situat la 700 de metri de casa familiei si era lasat in grija lui Davidescu de un cetatean italian. Aici, Lara insa a fost ucisa cu brutalitate - lovita cu un ciocan.

Anchetatorii au gasit in interior mai multe urme de sange, acoperite de var proaspat. Asta ii face sa creada ca acesta este locul in care femeia si-a dat ultima suflare.

Cei doi au avut grija sa stearga urmele, spun politistii, ba chiar au aruncat la gunoi doua mochete, cel mai probabil imbibate cu sange. Apoi au pus cadavrul intr-un sac, pe care l-au abandonat intre Lumina si Navodari.

Dupa crima, Gilberto a descoperit socat ca in geanta surorii sale nu sunt banii pe care spera sa-i ia. Lara nu-i spusese ca zecile de mii de dolari sunt intr-un seif.

Parca presimtind ceva, Lara Saban a cumparat un seif, fara ca nimeni din familie sa stie si a pus acolo banii. Singura persoana care mai avea o cheie era bona copilei.

Cei doi indivizi acuzati de uciderea Larei vin in apararea lor cu o alta ipoteza. Ei sustin ca Lara a fost omorata de doi racheti turci, angajati de iubitul ei turc, cu care era in lupta pentru recunoasterea patenitatii fetitei. Rolul lor ar fi fost doar sa ascunda trupul.


VIDEO PROTVPLUS.RO