Cadavre carbonizate, gasite langa Roman. Politia a inceput o ancheta

Dată publicare: 11-04-2011 12:19
Dată actualizare: 29-03-2012 21:13


Politistii sunt in alerta dupa ce au fost descoperite trupurile a doi barbati tineri au fost descoperite pe un camp de langa Roman. Unul era carbonizat sub o duba distrusa de flacari, altul fusese azvarlit la mica distanta.

Langa, autoritatile au gasit si un scuter ars in totalitate.
Autoritatile au o ipoteza cutremuratoare. Oamenii care erau veri intre ei circulau cu vehiculul pe doua roti. Au fost loviti de soferul masinii de transport, care a vrut sa musamalizeze cazul, si le-a dat foc.

De ore bune politistii scotocesc tot judetul Neamt pentru a-l gasi pe cel despre care se presupune ca, dupa accident, a pus la cale acest plan diabolic, dupa care a disparut.

Tabloul terifiant a fost descoperit dimineata de un sofer care spune ca una dintre victime arata de parca ar fi incercat sa se salveze. Infiorat, martorul a sunat la 112, iar politistii au ajuns repede acolo. Au aflat repede ca barbatii aveau 28, respectiv 32 de ani. Chiar daca soferul dubei a fugit si a luat cu el placutele de inmatriculare ale masinii, anchetatorii au reusit sa-l identifice cu ajutorul unor localnici.

Autoritatile cred ca in momentul producerii accidentului in masina de transport se aflau alte doua persoane. Toate au disparut de acasa. Sotia principalului suspect sustine ca nu mai stie nimic de el. Rudele celor ucisi sunt disperate.

 

Individul banuit ca i-a ucis pe cei doi veri a avut probleme cu legea si in trecut.

Citeste si:

Laptopuri mai ieftine ca ciocolata. Afla cum va arata lumea peste 40 de ani

Si-a inscenat Hitler propria moarte? FBI l-a cautat 30 de ani dupa deces

O prezentatoare tv si-a mutilat nasul prin consumul excesiv de cocaina


VIDEO PROTVPLUS.RO