Bulibasa, snopit in bataie in WC: Aveam 300 €, ca orice om, si i-au furat

Ultima actualizare: 01-11-2012 05:19

O judecata tiganeasca organizata astazi la Galati s-a terminat rau pentru unul dintre membrii staborului. In pauza de deliberari, bulibasa s-a dus la toaleta, insa acolo a fost batut si talharit de cativa barbati, pe care politia nu i-a identificat inca.

Avea la el cateva sute de euro, dar nu paguba i se pare mare, ci gestul in sine il supara.

Staborul s-a intrunit pentru a decide in privinta unei relatii de dragoste dintre un baiat din Buzau si o fata din Constanta. Pentru ca totul sa se desfasoare pe teren neutru, judecata s-a petrecut in Galati, in incinta unui local.

Cei trei judecatori, printre care si bulibasa atacat, au ascultat ambele parti si au decis sa ia o pauza pentru deliberari. Atunci, victima in varsta de 60 de ani s-a dus la toaleta, unde a fost atacata.

"M-a acostat acolo in toaleta si mi-a cerut bani. La care am zis 'Mai, ce aveti? Ca eu n-am luat bani de la oameni. N-am luat niciun ban.' Ca la noi se da acolo 2, 3 sute. Eu am avut in buzunar, de acasa, ca orice om, am avut 300 de euro. Si ei, cand au vazut, mi-a bagat mana in buzunar, mi-a luat lantul si a inceput si a dat", a declarat victima.

"A fost internat la ORL un domn in varsta de 62 de ani, cu capul cat banita, in urma prelucrarii mecanice de catre un coetnic, tot rom", a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic de Urgenta Galati,  dr. Nicolae Bacalbasa.

Rudele barbatului atacat banuiesc cine sunt agresorii. Ar face parte dintr-o familie de tigani din Buzau. Dar vor sa-i lase pe politistii sa-si faca treaba si sa-i prinda. Intre timp, fiii bulibasei nu se departeaza de patul tatalui lor, care a fost internat in spital.

Bulibasa sustine ca tinerii care l-au agresat nu vor scapa la randul lor de judecata tiganeasca.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO