Boxe inteligente de top, în emisiunea iLike IT. Cu ce probleme s-a confruntat Iulia Ionescu

Ultima actualizare: 27-10-2020 11:16
Boxe inteligente de top, în emisiunea iLike IT. C...
Magda Pălimariu, prezentatoarea de la „Vremea...

Boxe inteligente de la producători diferiți au fost prezentate în emisiunea „iLike IT”. Realizatoarea Iulia Ionescu le-a luat acasă în weekend și le-a testat, spre disperarea vecinilor.

„N-a fost la maxim dar...hai să nu dăm totul din casă” a spus Iulia, după ce a făcut prima probă de sunet la difuzorul care s-a auzit suficient de tare în platoul „Știrilor PROTV”.

Prima testată a fost un model Phantom care costă aproximativ 8.000 de lei și despre care se spune că redă cel mai bun sunet din lume. „Dezavantajul e că m-au ajutat doi colegi să o pun aici, e incredibil de grea. Are aproximativ 20 de kilograme” a mai spus prezentatoarea emisiunii „I Like IT”.

Practic, ea poate să redea muzica la fel cum o fac boxele mari pe care le vedem în concerte, grea, dar extrem de compactă, a explicat Iulia.

Următoarea prezentată a fost un breloc-boxă, care costă doar 50 de lei, un model Xiaomi. E foarte ușoară, nu costă mult, este foarte bună pentru copii, a explicat gazda emisiunii.

Despre modelul Marshall, din lemn, Iulia a avut numai cuvinte de laudă despre calitatea sunetului, dar a mărturisit că a avut probleme la conectarea cu dispozitivele Apple.

Nu a funcționat întotdeauna. „Dacă dați 1.000, respectiv 2.000 de lei pe o astfel de boxă și sunteți utilizatori de iOS, s-ar putea să aveți o surpriză” a avertizat Iulia.

În a doua parte a emisiunii, invitata Iuliei a fost Magda Pălimariu, prezentatoarea de la „Vremea”.

„Cum s-ar spune, muzica e viața mea” a mărturisit ea. Din această cauză, are o boxă mai mare, dar portabilă, pe care o ia cu ea în fiecare cameră din casă, dar și una stil breloc, pentru mașină și călătorii.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO