Botez distrus chiar de nas. Politistul l-a batut pe unul dintre invitati, un coleg de serviciu


Ultimul update: Joi 17 Octombrie 2013 06:50
Data publicarii: Luni 14 Octombrie 2013 18:34
Categorie: Stiri actuale

Circ total la Oradea, unde un politist local, nas la un botez,
l-a batut pe unul dintre invitati. Rasul lumii este ca agresorul este coleg de serviciu cu victima, insa asta nu l-a impiedicat sa strice petrecerea.

Era atat de nervos incat nu s-a calmat nici cand la fata locului a venit un echipaj.

Prima scena de violenta s-a consumat chiar in fata restaurantului si a fost surprinsa de o camera de supraveghere. In imagini se vede cum nasul merge glont la un barbat pe care incepe sa-l imbranceasca.

Cativa invitati au sarit sa ii desparta moment in care s-a format o gramada ca la rugby, greu de controlat. Nici asa agresorul nu s-a lasat si a continuat sa isi atace victima in holul localului chiar daca aceasta cade.

Dupa cateva secunde, invitatii reusesc sa-i potoleasca, iar cel lovit, si el politist local, pune mana pe telefon si suna la 112. Terasa devenita ring de box se umple de oameni carora nu le mai arde de petrecere.

Scandalul tot nu se incheie. In mai putin de doua minute apare un alt echipaj, dar acest lucru nu il potoleste pe nasul agresiv.

Potrivit angajatilor localului a existat si o a treia repriza violenta in incinta restaurantului, cateva ore mai tarziu. Barbatul agresiv a avut de platit o masa si doua scaune pe care le-a rupt plus o amenda de 200 de lei. Colegul sau nu a depus inca plangere si nici nu a vrut sa spuna de la ce a pornit totul.

Tags: violente,

Jandarmii bucuresteni, acuzati de agresiune.
Bataie incredibila intre un bodyguard si un client. L-a ridicat si a dat cu el de asfalt. VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO