Bolnavă de cancer din Arad, lăsată fără mașină și actele medicale. Apelul femeii


Ultimul update: Joi 18 Aprilie 2019 09:29
Sursa: aradon.ro
Data publicarii: Joi 18 Aprilie 2019 09:23
Categorie: Stiri actuale
politia rutiera

O femeie din Arad care se luptă cu cancerul de peste 4 ani a ajuns într-o situație de coșmar după ce mașina în care se aflau actele ei medicale a fost furată zilele trecute.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, când soțul ei a coborât din autoturism pentru a o ajuta să care niște plase la mașină. A lăsat cheile în mașină și a plecat la doar câțiva metri distanță. Când s-a întors spre mașină, aceasta nu mai era. Totul a durat mai puțin de 20 de secunde, relatează aradon.ro.

În torpedou se aflau actele medicale, în original, de care arădeanca are mare nevoie la Cluj, pentru ședințele de chimioterapie.

Rămasă fără mașină și fără actele medicale, prin bunăvoința unor vecini din cartier a primit o mașină pentru a se putea deplasa la tratament, la Cluj. Cu toate acestea, femeia are nevoie de actele medicale în original, astfel că îl roagă pe hoț să îi aducă măcar actele.

Cei care zăresc mașina sau pot oferi detalii sunt rugați să sune la numărul 0740.819.145. Este vorba despre un Opel Insignia, cu numărul AR - 09 - ANG.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: aradon.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO