Berbeceanu, mesaj pentru ”cei care au hăcuit legislația penală în folosul infractorilor”

Ultima actualizare: 27-07-2019 15:20
Traian Berbeceanu
Facebook.com

Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, îi critică pe cei care au modificat Legile Justiției, iar acum se declară oripilați de cazul din Caracal.

Cei care au transformat țara într-un paradis al infractorilor sunt acum zguduiți de cât sunt infractorii de periculoși. Cei care au hăcuit legislația penală în folosul infractorilor sunt acum revoltați tocmai de vulnerabilitățile legislative. Cei care au ridicat infracțiunea la rang de demnitate publică sunt acum oripilați de ferocitatea infractorilor.

Incompetenții care au promovat incompetenți în cele mai importante funcții din stat sunt cei care au sărit primii să ceară demisii.

Fix ăia sunt cei care ne vor cere încă o dată votul!

Marș mă de aici!”, a scris Traian Berbeceanu pe pagina de Facebook.

Miercuri, Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină "la ocazie". Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla.

Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa bărbatului de 66 de ani vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO