Berbeceanu, despre polițistul ucis: ”Nu, doamnă ministru, nu avea echipament de protecție”


Ultimul update: Duminica 02 Iunie 2019 20:18
Data publicarii: Duminica 02 Iunie 2019 20:14
Categorie: Stiri actuale
Traian Berbeceanu

Fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, Traian Berbeceanu a transmis un mesaj dur pe pagina sa de socializare ministrului de Interne, Carmen Dan, după ce un poliţist de 43 de ani, din Timiş, a fost împuşcat în misiune.

 

În mesajul postat pe Facebook, duminică, Traian Berbeceanu subliniază că poliţistul decedat nu avea echipament de protecţie în timpul misiunii şi că era înarmat cu pistol neperformant.

”S-a mai prăpădit un poliţist aflat în misiune, doamna Carmen Dan. De astă dată, împuşcat de un infractor recidivist, urmărit internaţional. Nu, doamnă ministru, colegul nostru nu avea echipament de protecţie, nu era dotat cu vreuna dintre miile de veste antiglonţ promise în urmă cu doi ani. Nu doamnă ministru, poliţistul ucis şi colegii lui nu erau înarmaţi cu pistoalele de ultimă generaţie promise, ci cu pistoletele Carpaţi, vechi, decalibrate şi absolut neperformante”, a scris Berbeceanu, pe Facebook.

Fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia îşi continuă mesajul scriind că partidul care a propulsat-o în funcţia de ministru pe Carmen Dan a ”risipit energii” pentru amnistie şi graţiere.

”Ştim, doamna ministru, că partidul care v-a propulsat în funcţie a risipit energii şi resurse deosebite pentru amnistie, pentru graţiere, pentru reducerea limitelor prescripţiei faptelor penale. Poate că de aceea, doamnă ministru, nu v-a mai rămas timp să vă gândiţi la poliţiştii înjunghiaţi în gări şi la cei împuşcaţi în misiune, la lipsurile logistice deosebite ale celor care-şi desfăşoară activitatea în stradă. Ştim însă sigur că vă veţi grăbi cu înaintarea în grad, post mortem, a EROULUI NOSTRU! Gest care nu mai foloseşte nimănui, doamnă ministru...”, a mai scris Berbeceanu.

Un poliţist de 43 de ani de la Postul de Poliţie Recaş a fost împuşcat mortal, în misiune, de un bărbat căutat pentru tâlhărie. Mai multe echipaje de Poliţie, jandarmi şi mascaţi de la trupele special, îl caută acum pe agresor.

 

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO