Mesajul publicat în limba română pe Twitter de Papa Francisc, după vizita în țara noastră


Ultimul update: Duminica 02 Iunie 2019 20:01
Data publicarii: Duminica 02 Iunie 2019 19:58
Categorie: Stiri actuale
Papa Francisc în România - 2

Papa Francisc a transmis un mesaj, pe Twitter, în limba română, după vizita efectuată în țara noastră.

 

"Fecioara Maria să-şi întindă ocrotirea ei de mamă peste toţi cetăţenii României care, în decursul istoriei, şi-au pus întotdeauna încrederea în mijlocirea ei. Fecioarei Maria vă încredinţez pe voi toţi şi mă rog pentru ca ea să vă călăuzească pe calea credinţei", a scris papa Francisc în limba română într-un mesaj postat duminică seara pe Twitter în avionul care îl ducea spre Vatican, după vizita sa în România.

Suveranul Pontif a efectuat o vizită de stat, pastorală şi ecumenică, de trei zile în România, sub genericul "Să mergem împreună!". Cu această ocazie, papa Francisc a participat la evenimente publice organizate în Bucureşti, Şumuleu Ciuc, Iaşi şi Blaj.

Momentul culminant al vizitei l-a reprezentat ceremonia de beatificare a celor şapte episcopi greco-catolici martiri torturaţi şi prigoniţi de regimul comunist, care s-a desfăşurat pe Câmpia Libertăţii de la Blaj.

Vizita de stat, pastorală şi ecumenică de trei zile a Papei Francisc în România s-a încheiat duminică după-amiază, la Sibiu, de unde Suveranul Pontif a plecat spre Vatican cu o aeronavă TAROM.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO