Bătaie sângeroasă între două grupări rivale din Târgoviște. Doi suspecți, reținuți


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 22 August 2018 16:51
Categorie: Stiri actuale

Răfuială sângeroasă într-un restaurant din oraşul Târgovişte. Două grupări rivale s-au întâlnit în local şi au scos cuţitele, iar în încăierare a fost rănit un bărbat de 33 de ani.

Poliţiştii i-au reţinut pe doi dintre scandalagii şi fac cercetări în acest caz. Bărbaţii din cele două grupări au mai avut conflicte, dar şi probleme cu legea. Nici unul nu vrea să spună de ce s-au luat la ceartă, atunci când s-au întâlnit la restaurant.

Cert este că, în toiul scandalului, cineva a scos cuţitul. Unul dintre bărbaţi, în vârstă de 33 de ani, a ajuns de urgenţă la spital. Medicii legişti au constatat că va avea nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale

Doi dintre suspecţi, de 31 şi 32 de ani, din Târgovişte, au fost reţinuţi.

Cristian David, avocatul unuia dintre suspecţi: "Ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui părţi vătămate, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică. Implicit, este cercetat sub aspectul săvârşirii a doua infracţiuni, atât cea de lovire şi alte violente cât şi cea de tulburare a ordinii publice".

Rudele susţin însă că suspecţii ar fi nevinovaţi.

Reporter: "A mai avut probleme cu legea până acum?"

Mama unuia dintre suspecţi: "Mai de mult. Tot cu anturajul, el nu e violent, e paşnic...."

Subinspector Alexandra Niculae-purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa: "Bărbaţii au fost prezentaţi în fata magistraţilor pentru dispunerea de măsuri preventive".

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, indivizii riscă până la 5 ani în spatele gratiilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO