Bătaie pe plajă, în Mamaia, din cauza unor turişti care au adus o boxă şi au pus manele

Dată publicare: 27-07-2020 16:44
Dată actualizare: 27-07-2020 17:47


Scandal uriaş pe plaja din Mamaia, din cauza manelelor date la maxim de un grup de turişti. 

Patru indivizi s-au ales cu dosare penale, după un scandal monstrus, pe care l-au provocat pe plajă. Supărați că nu pot asculta manele, au adus chiar ei o boxă și au dat volumul la maximum. Intervenția administratorului și a unui agent de pază i-a înfuriat, așa că au sărit la bătaie.

Ciocnirea dintre melomani și forțele de ordine s-a dat chiar pe plaja de lângă hotelul de trei stele, din Mamaia, unde sunt cazați turiștii. Vin din Craiova și au vrut să asculte muzică tare. Nu s-a putut, așa că au adus ei o boxă și s-au pus pe distracție.

Administratorul a încercat să îi convingă pe calea cea bună. S-a lovit de refuzul lor, transformat apoi în agresivitate. De aici, nu a mai fost decât un pas până la o bătaie generală printre șezlonguri.

În urma tărăboiului, administratorul de plajă și un agent de pază au fost răniți și duși la spital.

Iulian Tenie, director hotel: „Imediat după acest incident violent, aceștia s-au manifestat destul de agresiv pe holurile hotelului și mai ales în fața hotelului, însă intervenția forțelor de ordine a fost extrem de promptă și au fost relativ repede încătușați și duși la secție.”

Poliția a deschis dosare penale pe numele celor patru bătăuși.

Cristina Gavriloaie, purtător de cuvânt IPJ Constanța: „La fața locului au ajuns jandarmii constănțeni care au procedat la încătușarea turiștilor, întrucât aceștia se manifestau reclacitrant și au refuzat să furnizeze date despre identitatea lor. S-a stabilit că este vorba despre patru turiști din Craiova cu vârste cuprinse între 28 și 38 de ani.”

Cei patru sunt cercetați pentru lovire și alte violențe, dar și tulburarea liniștii și ordinii publice. Pentru moment sunt în arestul IPJ Constanța.


VIDEO PROTVPLUS.RO